Naar boven

Amako muilen

Amako De wel bekende Amako slippers of wel de Amako muilen. Het zweedse muilen merk is voor iedere man een must have om te hebben staan. Je schiet ze gemakkelijk aan om even naar buiten te lopen of gewoon voor naar de schuur. De Amako muilen zijn geheel van leer en hebben een ondersteunend voetbed. Daarnaast zit er een kleine hakverhoging in om de druk te verspreiden en zo minder snel vermoeinde voeten te krijgen. Je koopt de Amako muilen gemakkelijk online of in de winkel bij Van Keeken schoenen in Bodegraven

Amako muilen.

Amako slippers bij Van keeken

Steeds meer mannen dragen de bekende Amako slippers. Al jaar en dag hebben wij de bekende Amako slippers bij Van Keeken in de collectie. De zweedse slippers, ook wel muilen genoemd zijn zeer stevig met een ondersteunend voetbed erin. De Amako slippers bij Van Keeken zijn heel het jaar door te verkrijgen in de maten 39 t/m 49. Mocht je opzoek zijn naar een kleinere of grote maat, laat het dan even weten. Uiteraard kunnen wij dit wel bestellen en snel leveren. 

Opzoek naar Amako slippers bij Van keeken? 

Ben jij opzoek naar Amako slippers bij Van keeken? Dan ben je hier op het juiste adres. Al jaren voeren wij de bekenste modellen van Amako slippers bij Van Keeken in Bodegraven. Over het algemeen zijn de Amako slippers niet de meest modieuze slippers/muilen waar je aan denkt, maar stiekem hebben ontzettend veel mannen deze slippers. Amako slippers 520 is de meest bekende slipper dat zei voeren. Uiteraard is deze Amako slipper bij Van Keeken te vinden! Bekijk hier alvast het bekendste model in twee kleuren. 

De bekende zweedse slippers zijn zeer comfortabel in het dragen. Belangrijk om te weten is dat alles van leer is, zowel het binnen werk als het buiten werk. Hierdoor zijn de Amako slippers bij Van Keeken in eerste instatie wat stugger. Hoe vaker je de slipper draagt, hoe soepeler en comfortabeler ze gaan zitten. Uiteindelijk wil je ze niet meer uit doen! 

Amako 520 zweedse muilen

De meeste kennen ze wel. De Amako 520 zweedse muilen. De bekende muilen van het merk Amako zijn een musthave. Inmiddels zie je ze bij jong en oud. De Amako 520 muilen zijn makkelijk in gebruik en schiet je zo aan. Het model 520 van de zweedse muilen is lekker stevig en geheel van leer. De Amako muilen zijn oorspronkelijk bedoeld voor buiten, maar worden in de praktijk binnen en buiten gedragen. De Amako 520 zweede muilen hebben een rubber PU zool. Dit zorgt voor een stroeve zool. Dit zorgt voor extra grip tijdens het dragen. Ben jij benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven om de Amako 520 in het zwart of bruin te passen. 

Heb jij nog tips nodig bij het aanschaffen van Amako slippers bij Van keeken?

De Amako slippers bij Van Keeken vallen normaal op de maat. Dit houd in dat je je normale schoenmaat kunt aanhouden. Ook is de Amako slipper geschikt voor een smallere maar ook bredere voet. Door het leer dat zich helemaal vormt naar de voet zit de Amako slipper bij Van keeken vrijwel altijd goed. Wel moet de slipper altijd ingelopen worden zodat het materiaal soepel kan worden en gaat vormen. Vind je de Amako slippers toch niet helemaal het juiste item voor je? Bekijk dan eens de Helix slippers bij Van Keeken. Dit zijn vergelijkbare slippers van een ander merk. De Helix slippers zijn wat soepeler en hebben een iets vlakker voetbed. 

Van Keeken schoenen in Amako muilen

Wij bij Van Keeken in Bodegraven vinden kwaliteit en advies altijd erg belangrijk. Mocht je dus vragen hebben over één van de Amako slippers bij Van Keeken, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. In de winkel in Bodegraven kan je natuurlijk de Amako slippers altijd even komen passen en aanschaffen. De goede prijs kwaliteits verhouding maakt de slippers af. Over het algemeen doe je ' te ' lang met een paar Amako slippers bij Van Keeken vandaan. Bij dagelijks gebruik kan je ongeveer 1 á 2 jaar met een paar Amako slippers doen. Daarna zul je merken dat het meer een pantoffel zal worden inplaats van de stevige slipper dat het nu is. Koop gemakkelijk de Amako slippers bij Van Keeken in Bodegraven.