Naar boven

Durea schoenen

Durea Het Nederlandse fabrikaat Durea schoenen is één van de marktleiders op het gebied van modieuze comfortschoenen. Een aantal jaar terug heeft is merk Durea van koers gewijzigd en is het pasvorm met mode gaan combineren. Dit is ze uitstekend gelukt! Door de diverse wijdtematen die Durea schoenen hanteert, kun je voor iedere voet de juiste schoenen aanmeten.

Durea schoenen bij Van Keeken

Durea is één van de weinige merken die nog in Nederland gevestigd is, namelijk in Drunen. De Durea schoenenfabriek werd in 1913 door Gijsbertus van Drunen opgericht. Het bedrijf is van vader op zoon doorgegeven en wijzigde de naam naar Durea schoenen. De naam van Durea schoenen is al decennia begrip in de schoenenbranche. Inmiddels heeft Durea ook een herenschoenenmerk opgericht: Gijs. Bekijk ook eens de herenschoenen van het merk Gijs schoenen om ook voor je man of gewoon een vriend de perfecte schoen te vinden. 

Al jaren voeren wij het merk Durea schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. Het bekende merk Durea schoenen is het snelstgroeiende schoenmerk in onze collectie. Het unieke van Durea schoenen is dat het 'gebroken leesten' gebruikt. Dit houdt in, dat zowel de voorzijde als de achterzijde van de schoenen een unieke wijdtemaat hebben. Naast de gebroken leesten hanteert Durea schoenen ook 4 verschillende wijdtematen. Hieronder de wijdtematen van Durea schoenen bij Van Keeken:

 • Durea wijdte E  = Extra smal 
 • Durea wijdte G = gemiddeld 
 • Durea wijdte H = Breedt 
 • Durea wijdte K = Extra breedt. 


Durea wijdte E schoenen

Durea wijdte E schoenen zijn de meest smalle schoenen die er zijn. Deze zijn is uitsluitend bedoeld erg smalle voeten. Bij Durea wijdte E schoenen heeft de voorvoet een E wijdte. In de hielpartij is de schoen nog een slag smaller. Dit voorkomt dat je gaat glippen tijdens het lopen.

Durea wijdte G schoenen

Je vindt Durea wijdte G schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. Durea wijdte G schoenen zijn schoenen die normaal tot iets smaller vallen dan gemiddeld. Je vind bij Van Keeken een ruim aanbod aan Durea wijdte G schoenen in de collectie. Selecteer aan de zijkant de wijdte 'normaal' om deze te selecteren. 

Durea wijdte H schoenen

Durea wijdte H schoenen zijn de meest voorkomende Durea-schoenen. De schoenen in deze wijdtemaat vallen net wat ruimer bij de kleine teen dan een gemiddelde schoen. Dit zorgt voor minder druk of belasting aan de buitenkant van de voeten. Wanneer je een normale tot iets bredere voet hebt, dan is de Durea wijdte H wellicht jou wijdtemaat. 

Durea wijdte K schoenen

Durea wijdte K schoenen zijn alleen geschikt voor mesnen met een wat bredere voet. Wanneer je een bredere voet hebt, is dit voor jou de juiste wijdtemaat. 

Hoe koop je gemakkelijk Durea schoenen bij Van Keeken

Wij streven er naar om zowel online als offline zoveel mogelijk advies te geven over alles schoenen. Durea schoenen bij Van Keeken koop je gemakkelijk op onze webshop: www.vankeekenbodegraven.nl of je kunt langs komen bij ons in de winkel in Bodegraven. Let bij Durea schoenen goed op welke lengte en de bij behorende breedte maat je besteld. Hierboven staat een uitleg over de lengte en breedte maten die Durea schoenen hanteert. 

De nieuwe collectie

Ze blijven leuk, met hun unieke pasvorm en het leuke uiterlijk: de Durea schoenen bij Van Keeken. Onze collectie wordt groter dan ooit. Bent u op zoek naar een bepaald type Durea schoen? De nieuwe Durea schoenen komen zijn binnen. Inmiddels is onze collectie alweer wat uitgebreider aan het raken met diverse leuke zome trends. Hieronder alvast een aantal modellen:

 • Durea 6187
 • Durea 7258
 • Durea 6191
 • Durea 6232
 • Durea 6224
 • Durea 6242
 • Durea 6225

Model Durea 6250 125 9042, Durea 6250 125 9029, Durea 6249 125 8849, Durea 6249 124 9070 en Durea 6249 128 9070 zijn de nieuwste schoenen die Durea in de nieuwe collectie brengt. Dit model is net iets spitser dan de 'gewone' Durea schoenen. Wanneer u de juiste lengte- en breedtemaat aanhoudt voorkom je verdrukking van de kleine teen. Naast het ruime aanbod in Durea schoenen vind je in het voorjaar uiteraard ook Durea sandalen. Ook deze vind je in onze webshop. In de winkel in Bodegraven vind je de gehele Durea schoenen collectie. Op onze webshop vind je een groot gedeelte van onze Durea collectie. 

Durea schoenen sale

Bij Van Keeken vind je het gehele jaar door een uitgebreide collectie aan Durea schoenen. Uiteraard vind je ook in verschillde wijdtematen Durea schoenen in de sale. Hier alvast de wijdte maten voor jou op een rijtje die je in de sale kunt verwachten. 

 • Durea schoenen sale wijdte E
 • Durea schoenen sale wijdte G
 • Durea schoenen sale wijdte H 
 • Durea schoenen sale wijdte K

Durea Go schoenen: een bijzondere schoen bij Van Keeken in Bodegraven

De echte Durea schoenendragers kennen de Go uitvoering van het merk Durea wel. Ken jij hem al? Wat maakteen Durea Go schoen bijzonder? Wij leggen het even uit. De Durea Go schoenen zijn schoenen die nét wat lichter zijn dan de meeste andere Durea schoenen. Ook zorgen de Durea Go schoenen voor meer sturing van de voeten. Dit zorgt ervoor dat jij je voet op een natuurlijke manier afwikkelt. Hierdoor raken de voeten ook minder snel vermoeid. 

Durea schoenen ervaringen

De meeste mensen ervaren Durea schoenen als zeer prettig. Met de juiste wijdtemaat kun je altijd een optimaal passende schoen vinden. Durea schoenen is daar zeer sterk in. Met hun gebroken leesten zorgen zet voor een goede sluiting in de hielpartij en genoeg breedte (die nodig is) bij de voorvoet. Door de unieke pasvorm van Durea schoenen zijn klantervaringen dan ook meestal zeer positief. Heb jij Durea schoenen ervaren? Laat een berichtje achter om jouw ervaring met Durea schoenen te delen.