Naar boven

Gabor schoenen

Gabor Het Duitse merk Gabor vind je uitgebreid bij Van Keeken schoenen in Bodegraven in het assortiment. Het is een brede collectie, van zowel sportieve sneakers, dagelijke veterschoenen tot laarzen. Gabor schoenen maakt gebruik van hoogwaardige materialen en is hierdoor zeer comfortabel om te dragen. Bijna ieder model van Gabor schoenen is gemaakt met een uitneembaar voetbed, zodat een eigen steunzool er altijd in kan.

Gabor schoenen bij Van Keeken

Gabor schoenen zijn al jaren een begrip in onze collectie. Zowel in de zomer als winter bieden wij een ruim assortiment aan Gabor schoenen aan. Gemiddeld genomen hebben wij elk seizoen 40 à 50 modellen Gabor schoenen in de collectie. Hieronder zetten wij de populaire soorten op een rij. 

 • Gabor Rolling soft
 • Gabor sneakers
 • Gabor korte laarzen

Wij zullen de drie Gabor schoenen even toelichten. Het bijzondere van de Gabor Rolling soft schoen is dat de schoen zeer comfortabel afwikkelt, doordat er een afwikkelzool in de schoen verwerkt zit. Wanneer je voorvoetklachten of snel vermoeiende voeten hebt, is dit een ideale schoen. De Gabor Rolling soft schoenen zijn zacht en comfortabel in het gebruik. Bekijk hier alvast één van de Gabor Rollingsoft schoenen 46.968 uit onze collectie. I

Gabor schoenen is de laatzte laren flink gemoderniseerd waardoor het nu ook mee kan met de echte fashionmerken. Gabor sneakers zijn bijvoorbeeld een begrip in onze collectie. Tegenwoordig vallen bijna al hun veterschoenen Gabor onder de 'sneakers'.  De sneakers van Gabor zijn over het algemeen lekker zacht en comfortabel in het gebruik. 

Naast de Rolling soft-collectiee heeft Gabor schoenen ook een ruim aanbod in Gabor korte laarzen. De gave prints maken de Gabor laarzen uniek! Zowel in het voorjaar als najaar zijn er leuke Gabor korte laarzen te krijgen in onze collectie. 

Gabor voorjaar

Het nieuwe jaar is alweer begonnen. Dat betekent weer een hele nieuwe collectie Gabor schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. De Gabor voorjaarcollectie bestaat uit een divers aanbod. Wij zetten alvast een aantal categorieën op een rijtje. 

 • Gabor sneakers
 • Gabor instappers 
 • Gabor sandalen
 • Gabor laarsjes
 • Gabor witte sneaker

Kooptips voor Gabor

Gabor schoenen vallen gewoon goed 'op de maat'. Wanneer je een maat 6 (of 39) hebt dan kun je over het algemeen gewoon dezelfde maat bestellen. Heb je vragen over Europese of Franse maten? Vraag dan gerust om hulp. Wij geven je graag advies over de schoenen en maten om zo de juiste Gabor schoenen te kiezen. Naast het kiezen van de maatvoering is het belangrijk de Gabor schoenen na aankoop goed te onderhouden. Afhankelijk van het materiaal soort vergt het het nodige onderhoud. Gabor schoenen worden gefabriceerd van diverse materialen.
 • Leer
 • Nubickleer
 • Suede leer
 • Lakleer

Van Keeken schoenen

Al jaar en dag staat Van Keeken schoenen bekend om zijn service en kwaliteit. Sinds 1929 zijn wij al actief met het adviseren van kwaliteitsschoenen in Bodegraven. Heb je een vraag over Gabor schoenen of wil je passend advies? Dan kun je ons bereiken via info@vankeekenbodegraven.nl. Gabor schoenen koop je gemakkelijk bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven.

Gabor dames sale

Gabor is één van onze grootste merken uit het assortiment. Hierdoor vind je het gehele jaar door een uitgebreide Gabor damescollectie. En dus ookGabor damesschoenen in de sale. Bij de Gabor sale vind je een aanbod in afgeprijsde schoenen. Het enige verschil is dat dit vaak schoenen uit een eerder seizoen zijn, waardoor deze schoenen afgeprijsd zijn. Ook kan het zijn dat het een laatste maat bevat waardoor dit nog het zelfde seizoen afgeprijsd word. Koop gemakkelijk Gabor dames sale schoenen online bij Van Keeken in Bodegraven.