Naar boven

Hassia

Hassia

Hassia schoenen bij van Keeken

Al sinds 1884 is dit mooie merk op de markt, Hassia staat voor comfort en kwaliteit, er worden dan ook alleen de beste materialen gebruikt om de kwaliteit te waarborgen.
Bij van Keeken schoenen heeft u ruime keuze uit dit mooie merk, van sneakers Hassia 9-301917 wijdte H tot pumps Hassia 0-304932 wijdte H  
Graag vertellen we u alles over dit mooie merk, zodat u net zo enthousiast word over het merk Hassia schoenen als wij!

Hassia schoenen

Stijlvol en elegant maar toch comfortabel, en voor iedere outfit een passende schoen daar kunnen wij u bij van Keeken in adviseren, doordat Hassia met verschillende breedtes werkt is er voor elk voettype een geschikte schoen.
En door de uitneembare zool zijn ze zeer geschikt voor u eigen inlegzolen. Hassia heeft de breedtes G (normaal) H (breed) en K (extra breed)
Om de perfecte schoen voor u te vinden meten wij u voet zonodig op voor de juiste lengte en breedte maat van de schoen, er moet altijd een ruimte van ongeveer een halve tot een hele cm over blijven in de voorkant van de schoen. 

Kooptips bij aankoop van Hassia schoenen bij Van Keeken

De Hassia schoenen vallen normaal op maat, u kunt dus de schoenmaat bestellen die u gewend bent.Houd u wel rekening met het eerder aangegeven advies om een halve tot een centimeter ruimte vrij te houden bij de tenen,dit voorkomt voetproblemen.Door de verschillende materialen heeft elke schoen van Hassia gepast onderhoud nodig.Voor het dragen van u nieuwe schoenen adviseren wij bij van Keeken om u schoenen in te sprayen met een vuil en waterafstotende spray. Koopt u schoenen van Hassia gemaakt van glad leer Hassia 9-301238 dan kunt u die ook behandelen met een schoen creme op kleur. Heeft u gekozen voor het materiaal suede Hassia 9-301236 dan heeft u een suede borstel nodig om het materiaal zo nu en dan op te ruwen en evt een kleurhersteller om de kleur op te frissen.Het onderhoud voor u schoenen kunt u gemakkelijk bestellen door een E-mail te sturen, wij voegen het dan toe bij u bestelling.
Uiteraard hebben wij bij van Keeken schoenen nog meer mooie merken zoals Gabor Gabor 52.890 of Paul Green Paul Green 2891, neemt u gerust een kijkje bij al onze andere merken!

van Keeken schoenen

Bij van Keeken willen wij graag dat u als klant goed geadviseerd wordt, de winkel is op dit moment gesloten vanwege de corona maatregelen, maar u kunt elke dag bij ons terecht met u vragen over de divere merken schoenen het ondehoud daarvan en u overige vragen.Dus komt u er niet helemaal uit dan kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0172-612225 of via de mail info@vankeekenbodegraven.nl .
Ook hebben wij bij van Keeken kadobonnen, deze kunt u telefonisch of via de E-mail bestellen in elk gewenst bedrag, wij pakken deze dan leuk in voor u en bezorgen deze bij u thuis.
Graag zien wij u bestelling tegemoet via onze webshop vankeekenbodegraven.nl