Naar boven

Lacoste

Lacoste

Lacoste schoenen bij Van Keeken

De meeste mensen kennen het merk wel. Het merk met het groene krokodilletje. De gave Lacoste schoenen bij Van Keeken zijn altijd een musthave in jou schoenen collectie. 
De Lacoste schoenen zijn over het algemeen leer aan de buitenkant en textiel aan de binnenzijde. 
Het merk Lacoste bestaat al sinds 1924 in de sport/mode branche. Ooit is het merk Lacoste begonnen met de bekende Lacoste polo's en in de tennis. 
Na dat dat zo'n groot succes werd, zijn ze steeds meer uit gaan breiden. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat ze de Lacoste schoenen zijn gaan ontwikkelen. 
Inmiddels zijn de Lacoste schoenen bij Van Keeken niet meer weg te denken. 
Ieder seizoen komen er nieuwe modellen Lacoste schoenen bij en houden ze ook vast een bepaalde modellen die altijd goed verkopen. 
Bekijk hier alvast een klein aanbod aan Lacoste schoenen bij Van Keeken. 

Dit zijn een aantal klassiekers die ieder jaar weer terug komen. De Lacoste schoenen bij Van Keeken hebben zichzelf bewezen, waardoor dit een succes blijft. 

Opzoek naar Lacoste schoenen bij Van Keeken?

De Lacoste schoenen bij Van Keeken zijn vooral in het voorjaar nadrukkelijk aanwezig in de collectie. Ben jij opzoek naar een mooie witte sneaker zonder teveel poespas, dan is de Lacoste schoen, jou schoen! De collectie aan Lacoste schoenen bestaat voornamelijk uit sportieve sneakers. 
Over het algemeen brengt het merk Lacoste een standaard collectie aan witte en zwarte sneakers. 
Naast de standaard collectie zorgen ze ook voor een echte modishe collectie. Denk hierbij aan sneakers met een leuk detail in een mode kleur. 

Heb je kooptips nodig voor het aanschaffen van jou Lacoste schoenen bij Van Keeken?

De Lacoste schoenen bij Van Keeken vallen normaal op maat. Dit houd in dat je je normale maat kan aanhouden wanneer je Lacoste schoenen bij Van Keeken wilt aanschaffen. Wanneer je normaal andere merken draagt is het belangrijk hoe die tegenover elkaar uitvallen. Een voorbeeld: 

Adidas valt klein, je draagt normaal maat 43 van Adidas. 
Draag dan een halve maat of maat kleiner van Lacoste schoenen bij Van Keeken. 

Cycleur de Luxe schoenen vallen wat ruimer. Je draagt hiervan normaal maat 43.
Draag dan ook van Lacoste de maat 43.

Twijfel je nog steeds over de maat of over welke schoen bij jou past? Neem dan contact met ons op en wij zullen je zo goed mogelijk adviseren.

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Wij van Van Keeken schoenen in Bodegraven zijn een familie bedrijf wat al sinds 1929 actief is op het gebied van schoenen.
Wij streven ernaar om een goede collectie aan schoenen voor heel het gezin aan te bieden. Hieronder vallen dus ook de Lacoste schoenen bij Van Keeken. 
Wij hebben Lacoste kinderschoenen, Lacoste damesschoenen en Lacoste herenschoenen. 
Van Keeken schoenen in Bodegraven staat bekend om de goede service en kwaliteit. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jou ideale schoenen. 
Kom ook eens langs bij ons in de winkel. Hier vind je een nog uitgebreidere collectie dan op onze webshop.
Wij bij Van Keeken schoenen in Bodegraven hebben een apart sportgedeelte om zo het ultieme aanbod te kunnen bieden. 
Denk hierbij aan zaalschoenen, voetbal schoenen en tennisschoenen. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij het merk Mizuno zaalschoenen