Naar boven

New Balance

New Balance

New Balance schoenen bij Van keeken 

Naast onze 'gewone' schoenen hebben wij een apart gedeelte voor sneakers en sportschoenen.
Denk hierbij aan verschillende soorten sportmerken zoals Nike, Adidas, New Balance, Cruyff of het mode/sportieve merk Cycleur de Luxe schoenen.
Ben je dus opzoek naar een paar gave sneakers? Dan kun je gerust bij ons terecht.
Onze sportafdeling is een winkelpand naast ons gevestigd met de naam RH sport. Hierdoor hebben wij een mooi onderscheid kunnen maken tussen sportmerken/functionele sport en de echte schoenmerken zoals Floris van Bommel schoenen en Durea schoenen

New Balance schoenen en Sneakers

Iedere sneaker vanaat kent ze wel. De sneakers van New Balance zijn niet meer weg te denken uit het straat beeld.
New Balance schoenen bij Van keeken zijn een musthave in jou schoenenkast. New Balance heeft vier keer per jaar een collectie voor verschillende winkels.
Dit zorgt ervoor dat je het hele jaar door steeds verschillende soorten New Balance schoenen vind. De New Balance schoenen bij Van keeken zijn zacht en soepel in het dragen.
Hierdoor draagt het voor bijna elke voet comfortabel. 
New Balance schoenen zijn echt gericht als modische sneaker. Over het algemeen zijn de schoenen van New Balance gedeeltelijk van leer en gedeeltelijk textiel. 
Bekijk hier alvast een aantal soorten New Balance schoenen bij Van keeken.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van New Balance schoenen bij Van Keeken

Doordat New Balance schoenen onder de fashion/sportmerken valt, vallen de schoenen in vergelijking met schoenmerken wat kleiner uit. Draag je dus normaal een Gabor of Floris van Bommel schoen, koop dan een maatje groter van New Balance. Vergelijk je New Balance schoenen met andere sportmerken? Dan kun je de normale schoenmaat aanhouden. New Balance schoenen bij Van Keeken vallen normaal tot breedt. Dit is afhankelijk van het model wat je wilt aanschaffen. Twijfel je of de schoenen goed zijn voor jou voeten? Neem dan gerust contact met ons op.

Van Keeken schoenen in Bodegraven.

Wij van Van keeken schoenen in Bodegraven zijn een bedrijf voor heel het gezin. Door de combinatie van onze sportwinkel kunnen wij iedereen helpen op het gebied van schoenen. Ook voor sportartikelen of bijvoorbeeld tennisschoenen kunt u bij ons terecht. New Balance schoenen bij Van Keeken vind je voor heel het gezin. Voor zowel dames, heren als kinderen hebben wij een ruim aanbod aan New balance schoenen. Bekijk hier de schoenen kinderschoenen die wij van het merk New Balance voeren. 
Zijn dit toch niet de schoenen die je zocht? Neem dan een een kijkje bij de Bull Boxer schoenen voor kinderen. 
Bull Boxer schoenen bij Van keeken zijn net wat steviger en is toch ook heel modisch en sportief is. Mocht je dus iets stevigere kinderschoenen zoeken bij Van keeken dan kun je misschien beter over gaan op het merk Bull Boxer schoenen. Toch nog vragen? Mail of bel ons dan gerust en wij zullen je zo goed mogelijk helpen.