Naar boven

Rieker

Rieker Het heerlijke zachte merk Rieker. Voor iedereen een aanrader. Het ruime assortiment dat je bij Van Keeken schoenen in Bodegraven vindt, zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils bij zit. Van sandalen tot schoenen. Je vindt het bij ons in het assortiment. Ieder Rieker model staat voor een waar genot aan je voeten. Heerlijk zacht en comfortabel. En wat Rieker zelf aangeeft, anti-stress zolen. Wat je wil nog meer!

Waar komt Rieker vandaan?

Het merk Rieker is opgericht in 1874 in het zwarte woud. Oorspronkelijk produceerde het merk schoenen voor de rijke inwoners uit noord- Italië. Ook toen stond het merk Rieker bekend om de goede kwaliteit. Al snel ging het merk heel Europa door en werd het steeds bekender in veel landen. 

Waar word Rieker gemaakt?

Oorspronkelijk is het merk Rieker een Duits merk. Hier vindt ook vrijwel de hele productie plaats. Ook in Duitsland staat het merk bekend om de goede prijs- kwaliteit verhouding. De scherpe prijzen vallen op, omdat de kwaliteit erg goed is. 

Waar kan je Rieker kopen?

Uiteraard bij ons in het assortiment! Bij Van Keeken schoenen in Bodegraven vind je een ruim assortiment. Wij verkopen Rieker alleen in het voorjaar en in de zomer. Ons assortiment bestaat uit meer dan 30 verschillende modellen voor heren en dames. Slagen kun je dus zeker! In de winter verkopen wij het merk Remonte. Dit merk wordt in dezelfde fabriek gemaakt en is redelijk gelijk aan elkaar. Wij kiezen voor Remonte in de winter omdat dit merk net iets meer leer gebruikt. Dat heeft zeker in de winter- maanden onze voorkeur. 

Rieker schoenen bij Van keeken schoenen in Bodegraven

Wie kent het niet, de bekende Rieker schoenen. Het merk is Rieker schoenen is bij Van Keeken een begrip in de collectie. Met name in het voorjaar en zomer seizoen hebben wij bij Van Keeken Schoenen een zeer uitgebreide collectie aan Rieker schoenen. Rieker heeft een heel divers assortiment in verschillende product groepen. Hieronder een aantal groepen uitgelicht

Rieker is een duits merk wat zacht en soepel aan de voeten is. Het fijne van Rieker schoenen bij Van Keeken is dat wanneer je ze aantrekt het direct lekker zit.
Je hoeft de schoenen of sandalen niet in te lopen. Rieker word in Duitsland geproduceerd waar ook het merk Remonte schoenen word gemaakt.
Remonte schoenen is een tegen hanger van het merk Rieker schoenen. De twee merken gebruiken dezelfde maakwijze en pasvorm.
Het grote verschil tussen beide merken is, is dat Remonte net wat steviger is dan de Rieker schoenen door het gebruik van betere materialen zoals leer. 

Je vind Rieker schoenen bij Van Keeken.

Zeker in het voorjaar hebben wij een heel grote collectie aan Rieker schoenen. De Rieker schoenen zijn verpakt in een schoenendoos waar antistress op staat.
Zei geven aan dat je minder gestresst bent door het drage van deze zacht en comfortabele schoenen.
De perfecte prijskwaliteits verhouding van dit merk is uniek in dit aanbod.
De prijzen van de Rieker schoenen bij Van Keeken zijn gemiddeld € 49.95. Uiteraard hebben wij ook iets voordeligere modellen of modellen die hoger in prijs liggen. 

Vooral in het voorjaar en zomer seizoen brengen wij dit merk. Hiervoor hebben wij gekozen omdat wij voor kwaliteit en service staan. Helaas brengt dit merk in het najaar voornamelijk kunststof modellen. Dit heeft voor ons doen besluiten dat wij in het voorjaar en zomer dit wel verkopen en najaar niet. Wij adviseren voor het najaar daarom andere merken zoals Gabor, Remonte of Xsensible aan. 

Waar moet je op letten bij het kopen van Rieker schoenen bij Van keeken.

De Rieker schoenen vallen normaal op de maat. Dit houd in dat je de Rieker schoenen kunt bestellen in de maat die je normaal ook draagt.
Ben je opzoek naar een Rieker sandaal of Rieker slipper die wat breder valt?
Kijk dan eens naar de collectie met klittenbanden op de voorvoet.
Dicht zorgt ervoor dat je ook met een haluxvalgus goed uit de voeten kan met de Rieker sandalen of Rieker slippers. 

Van Keeken schoenen in Bodegraven.

Van Keeken schoenen brengt een groot aanbod aan diverse kwaliteits merken. Dit zorgt ervoor dat wij in elk prijsniveau en voor elke voet wel de juiste schoen kunnen aanmeten. Op onze webshop staat niet heel onze collectie. Mocht je een ander model Rieker schoenen gezien hebben, maar niet bij Van Keeken. Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of we dit paar schoenen toch kunnen leveren. Koop gemakkelijk Rieker schoenen bij Van keeken in Bodegraven of op onze webshop. www.vankeekenbodegraven.nl.

Mocht u nog andere vragen of opmerken hebben, dan horen wij dat graag!