Naar boven

Vans

Vans

 Vans schoenen bij van Keeken

Bij van Keeken verkopen wij sinds een tijdje ook het leuke merk Vans, verschillende modellen voor dames, heren en kinderen. Varierend van hoge vetermodellen  Vans MN WARD  lage veterschoenen Vans FILMORE DECON WM tot een leuke instapper Vans WM Asher

Dit zijn enkele voorbeelden uit het assortiment van van Keeken, Wij hebben van het merk Vans keuze uit: dames en heren modellen en ook voor kinderen hebben wij leuke Vans schoenen bij van Keeken.

 


Vans Schoenen

van oorsprong zijn Vans schoenen bekend onder skaters, de schoenen met een uniek dambord patroon zijn sinds jaren en dag een gewild artikel.De oldskool look was gewild onder vele.
Later werden ook andere printjes gebruikt om zo een afwisselende collectie te aan te bieden, zodat de klant kan kiezen uit een ruime sortering Vans schoenen.
Leuk om te weten is dat de Vans schoenen in de jaren 80 gebruikt werden in een disney film genaamd Fast Times at Ridgemont High
Hoofdrolspeler Sean Penn koos voor de film de Vans schoenen met het zo bekende dampatroon Vans FILMORE DECON MN
Na de film is de verkoop van Vans schoenen in een sneltreinvaart gegaan, en werd het een begrip in de industrie, inmiddels is de Vans schoen al meer dan 50 jaar in de verkoop, niet voor niets al zo lang..want wie wil er nou niet van die superleuke schoenen hebben!

Vans schoenen en kooptips

Bij van Keeken vinden wij het belangrijk dat de schoen de juiste lengte heeft voor u voet, de voorvoet moet niet tegen de voorkant aan komen als u erop staat, een marge van een halve tot een centimeter is het beste zodat u voet bewegingsvrijheid heeft in de schoen.Ook de breedte van de schoen is belangrijk, denk niet als de schoen te strak zit; dat loopt wel uit, want eigenlijk moet een schoen bij het passen al als natuurlijk aanvoelen. Bij van Keeken hebben we uiteraard andere mogelijkheden mocht de Vans schoen niet bij u voettype passen, we kunnen dan kijken naar het eveneens mooie merk New Balance bijvoorbeeld. Een voorbeeld is deze mooie sneaker de New Balance WL574 deze valt breder op de voorvoet en zal beter bij een bredere voet beter passen.Uiteraard hebben wij bij van Keeken verschillende opties qua kleuren.

Van Keeken Schoenen

Bij van Keeken worden we blij als een klant tevreden de winkel verlaat,schroom niet om ons van alles te vragen over een bepaald merk of het onderhoud daarvan.
De Vans schoenen worden ingespoten met een vuil en waterafstotende spray eveneens de New Balance schoenen kunt u hier mee behandelen.
Mocht u de spray niet in huis hebben, kunt u deze meebestellen door een e-mail te sturen naar info@vankeekenbodegraven.nl , helaas kan dit nog niet in de webshop maar hier word hard aan gewerkt.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0172-612225. Omdat we op dit moment alleen online mogen verkopen kunt u bij u bestelling kiezen voor de optie: afhalen in de winkel wij bezorgen u bestelling dan zelf, voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag nog thuisbezorgd door een van onze medewerkers.