Naar boven

De meestverkochte Meindl wandelschoenen bij Van Keeken.

Wandelen is één van de snelstgroeiende sporten op dit moment. Dit had mede te maken met de pandemie: het was even het niet mogelijk om andere sporten te doen waardoor wandelen juist veel gedaan werd. Het grote voordeel van wandelen is dat je het kunt doen wanneer jij dat wilt. Ook is het de minst belastende sport die er is. Het merk Meindl is één van de meestbekende merken wandelschoenen. Wanneer jij op zoek bent naar Meindl wandelschoenen, dan zit je bij Van Keeken helemaal goed. 

Meindl Philadelpia lage wandelschoen

De meestverkochte Meindl wandelschoen is het type Philadelpia. De grote voordelen van deze schoen op een rij.

  1. De schoen heeft Gore-tex. Gote-tex is een membraan dat ervoor zorgt dat de schoenen 100% wind- en waterdicht zijn. Het membraan is zo gemaakt, dat de zweetdruppels wel naar buiten kunnen, maar de regendruppels niet naar binnen kunnen. Hierdoor blijft de schoen goed ventileren.
  2. Extra teenhoogte en teenbreedte. Tijdens het wandelen is ruimte bij de tenen enorm belangrijkt. Bij dit model zit er extra teenbreedte maar ook -hoogte in de schoenen. Zo heeft de voet net wat meer ruimte dan bij de gemiddelde wandelschoen. Dus voor een wat vollere voet is dit dus een hele geschikte schoen. 
  3. Afwikkelplaat. In de voorvoet van de schoenen zit een afwikkelplaat. Dit is een verstijfde plaat die in de schoenen verwerkt is. De plaat zorgt voor een fijne afwikkeling en haalt de druk bij de voorvoet weg. Ideaal voor wie met voorvoetklachten of snel vermoeiende voeten kampt. Ook voor mensen die langere afstanden lopen is dit heel comfortabel. 

De Meindl Philadelpia is alleen in de kleur bruin te verkrijgen. Al jarenlang is dit de meestverkochte wandelschoen van Meindl uit ons assortiment. 

Nieuw type wandelschoen van Meindl in de collectie bij Van Keeken

Voor elk type wandelaar kun je terecht bij de winkel Van Keeken schoenen in Bodegraven. Al jarenlang breiden wij het assortiment uit met verschillende nieuwe types wandelschoenen. Zeker nu er meer gewandeld word dan ooit. Ook van het merk Meindl word de collectie steeds groter. Omdat het model Meindl Philadelpia zo'n succes is, zijn wij gaan kijken naar tegenhangers hiervan. Wij zijn op de volgende schoen uit gekomen. De Meindl Journey pro GTX.

Dit is een wandelschoen die zowel voor dames als heren te verkrijgen is. De eigenschappen van de Meindl Journey zijn precies hetzelfde als die van de Meindl Philadelpia. Dit is alleen een iets lichtere schoen die er wat sportiever uitziet. 

               
      
Door op de afbeelding te klikken, kom je direct op de pagina van de schoenen uit om ze beter te bekijken of te bestellen. 

Meindl Journey pro gtx mid

Als de koudere dagen er weer aan komen en ook het nattere weer er is, is een hoge schoen erg fijn. Het model Meind Journey is ook te verkrijgen in een hogere variant. Hieronder de hogere schoen voor dames en heren. 

            


Door op de afbeelding te klikken, kom je direct op de schoenen uit om ze beter te bekijken of te bestellen.  

Wil je meer informatie over wandelschoenen of het totale aanbod bekijken? Kom dan eens naar de winkel Van Keeken schoenen in Bodegraven of bekijk het aanbod online.