Naar boven

Floris van Bommel damesschoenen

Floris van Bommel damesschoenen bij Van Keeken

Velen kennen het merk Floris van Bommel schoenen van de unieke en uitgesproken herencollectie. Wat minder beklend is, is dat er ook een hele gave Floris van Bommel collectie damesschoenen bestaat. Sinds een aantal jaar maakt Floris van Bommel ook voor de dames een unieke en eigenwijze collectie. Door de leuke details die hij zelf toevoegd of zijn ervaringen uit zijn leven die hij in een schoen verwerkt, is het altijd de moeite waard om een kijkje te nemen bij die collectie. Het Nederlandse fabrikaat is echt een musthave voor iedere modeliefhebber. Daarnaast worden de Floris van Bommel damesschoenen van mooie materialen gemaakt. Alle schoenen zijn van leer, zeer comfortabel en stevig. Hier kun je dus heel comfortabel lekker een dagje op lopen.

Bij Van Keeken schoenen in Bodegraven vind je een uitgebreide Floris van Bommel damescollectie. De collectie bestaat uit:

  • Floris van Bommel damessneakers
  • Floris van Bommel damesschoenen
  • Floris van Bommel dameslaarsjes
  • Floris van Bommel damesboots

Uiteraard zit er ook wel eens een leuk sandaaltje of pump in de collectie. Ben jij benieuwd wat de nieuwe collectie voor de zomer/winter 2021 al gaat doen? Lees dan hieronder verder.

Floris van Bommel dames herft/winter 2021/2022

In de Floris van Bommel damescollectie zie je veel modeitems terug van een goede kwaliteit. De modekleuren die je veel gaat zien zijn zachte bruintinten, offwhite en uiteraard zwart en groen. Het meest opvallende is de offwhite kleur in de wintermaanden. Met het juiste schoenonderhoud kan je dit heel goed mooi houden. Wij zetten alvast een aantal modeitems van de Floris van Bommel damescollectie voor jou op een rijtje.

  • Floris van Bommel 85730/00
  • Floris van Bommel 85676/04
  • Floris van Bommel 85692/03
  • Floris van Bommel 85343/13


     

Wil jij direct kijken naar de hele Floris van Bommel dames collectie? Kijk dan hier.. !

Sale Floris van Bommel damesschoenen

Ben jij nog niet toe aan de nieuwe collectie, maar zou je liever Floris van Bommel dames in de sale kopen? Dan is dat ook mogelijk. Op de webshop van Van Keeken schoenen in Bodegraven is er een sale pagina waar je alle merken vindt. En natuurlijk vind je daar ook Floris van Bommel damesschoenen in de sale. Omdat de collectie meestal erg goed verkocht wordt moet je er wel snel bij zijn als je met een korting wilt kopen. Kijk hier direct op de sale pagina voor de afgeprijsde Floris van Bommel damescollectie.

Van Keeken schoenen Reeuwijk / Bodegraven

De winkel Van Keeken schoenen is gevestigd middenin het Groene Hart. In de Kerkstraat in Bodegraven recht tegenover de Kruidvat. Bij Van Keeken schoenen vind je hoogwaardige merken en kwaliteitsproducten. Ons deskundige team helpt je altijd vriendelijk en zo goed als mogelijk. Ook kun je bij ons terecht voor een podoloog. Op deze manier kunnen wij je altijd zo goed als mogelijk helpen. Ben jij dus op zoek naar een schoenenwinkel in Reeuwijk, Bodegraven of in de buurt hiervan? Dan ben je bij Van Keeken schoenen bij het juiste adres.