Naar boven

Gabor schoenen bij Van Keeken schoenen

Gabor schoenen bij Van Keeken in Bodegraven

Het Duitse merk Gabor is al jaren één van de belangrijkste merken in onze winkel in Bodegraven. Je vindt een ruim assortiment aan Gabor schoenen bij Van Keeken in Bodegraven. Gabor heeft een uitgebreide collectie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo vind je al een Gabor sneaker voor € 89,95 die geheel van leer gemaakt is.

Gabor collectie

De nieuwe collectie druppelt alweer langzaam binnen. Zo is er al van alles nieuws binnen gekomen bij ons in de winkel in Bodegraven. De Gabor collectie is behoorlijk divers. We voeren veel soorten schoenen in onze Gabor collectie. Wij lichten alvast de hoofd groepen uit waar de Gabor collectie uit bestaat. 

  • Gabor sneakers
  • Gabor schoenen
  • Gabor laarsjes
  • Gabor instappers
  • Gabor sandalen
  • Gabor slippers

 Bekijk hier de hele Gabor collectie 2021 van Van Keeken in Bodegraven. 

Gabor sneakers

Dit seizoen zijn er weer meer sneakers te vinden in de Gabor-collectie. Het is volop mode. We hebben sneakers met hele 'bulkie' zolen, maar ook met wat verfijndere zolen voor wie niet van de grotere zolen houdt. Een aantal modellen op een rijtje die al een aantal seizoenen de meest verkochte sneakers zijn van Gabor bij Van Keeken. 

Dit zijn sneakers die heerlijk comfortabel zitten en waar je zo op weg loopt. De gemiddelde prijs van de sneakers is € 99,95. De schoenen zijn geheel van leer gemaakt, waardoor de schoenen ook nog eens lekker stevig zitten. De sneakers zijn waterafstotend en winddicht. Doordat de schoenen geheel van leer gemaakt zijn, zijn de schoenen ook nog eens goed ventilerend.

Gabor schoenencollectie winter

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe mode? Wat ga je precies zien? De Gabor collectie winter 2021 bestaat uit hogere veter boots in de kleuren zwart en offwhite. Ook wel licht beige genoemd. Daarnaast zie je ook steeds meer Chelsea boots. Hieronder een aantal voorbeelden van schoenen bij Van Keeken schoenen in Bodegraven.

   

Gabor sale schoenen

Heel het jaar door vind je een uitgebreide Gabor schoenencollectie bij Van Keeken in Bodegraven. De collectie varieert uiteraard geregeld en er blijft ook het hele jaar door nieuwe collectie binnen komen. Voor wie het niet erg vindt om wat later in het seizoen te kopen, of een model te kopen van eerder seizoen, is de Gabor salecollectie wel wat. Je vindt op onze webshop het hele jaar door een sale-pagina waar je diverse merken kunt kopen met korting. Het kan echter wel eens voorkomen dat je bij het merk Gabor ook sale schoenen vindt die niet op de sale pagina staan. Heb jij vragen over Gabor sale schoenen of over iets heel anders? Laat het ons dan gerust weten. Ons deskundige team helpt je graag verder met het uitzoeken van jouw Gabor sale schoenen of Gabor sneakers.