Naar boven

Milieuvriendelijke schoenverzorgingsproducten

Bama Magic Elements

Innovatieve en duurzame schoenverzorgingsproducten zorgen voor magische resultaten
Het onderhouden van je schoenen is heel belangrijk. Maar met wat kun je dat nou het beste gebruiken? Waarvoor is welk onderhoudsmiddel? In de blog van Van Keeken schoenen lees je van alles over de nieuwe Magic-lijn van het merk Bama. Het unieke van deze schoenverzorgingsproducten is dat ze geheel mens- en milieuvriendelijk zijn en toch behouden ze hun krachtige werking. Bij Van Keeken schoenen in Bodegraven vind je dit geweldige product in het assortiment. Zou je dit online willen bestellen? Laat het ons dan even weten.

Bama brengt MAGIC op de markt:

Magic elements werd in 2020 geïntroduceerd en is een baanbrekende revolutie op de schoenverzorgingsmarkt. Het combineert prestatie en innovatieve technologie met een zeer duurzame standaard op het gebied van sneakers- en schoenverzorging. Bama heeft buitengewoon positieve feedback ontvangen van retailers, waarbij het vaak het bestverkochte product is binnen de schoenverzorging.

Laat mij MAGIC zien!

De mening over sneakers is sinds enkele jaren aan het veranderen. We letten steeds meer op duurzaamheid, bewuste consumptie en levensduur. Maar het is ook belangrijk om te weten hoe je je sneakers goed kunt reinigen en beschermen om zo het uiterlijk en de waarde van je geliefde paar schoenen te behouden. Technologie en innovatie ondersteunen duurzaamheid door een behoedzame omgang met natuurlijke bronnen en milieu. Dat is de reden waarom we ervoor hebben gezorgd dat alle BAMA MAGIC ELEMENTS gecertificeerd zijn met het OEKO-TEXECO Paspoort. Dit betekent dat zij geen schadelijke stoffen bevatten voor mens en milieu. Deze reeks producten is ontwikkeld voor je sneaker-verzorging. Eerst komt reiniging en vervolgens bescherming.

   

Magic upper cleaner: De magische kracht van het slimme reinigingsschuim met ingrediënten uit de cosmetica-industrie geeft vernieuwde glans aan het bovenmateriaal. Modder en zout van de straat laat lelijke vlekken en randen achter tijdens de koude en natte seizoenen. Vanaf nu is de MAGIC UPPER CLEANER beschikbaar als reiniger voor alle bovenmaterialen. Zijn 'slimme' actieve moleculen herkennen vuildeeltjes door elektrostatische aantrekking en binden deze. Het magische reinigingsschuim is niet alleen buitengewoon effectief, maar de bestanddelen uit de cosmetica-industrie zorgen er ook voor dat het zeer effectief reinigt en tegelijkerzijd bijzonder zacht is voor het materiaal. Daarnaast is het goed dus voor mens en milieu.

Magic midsole cleaner: De magische kracht van de 'micro-aardbevingen' geeft weer glans aan lichte tussenzolen. In tegenstelling tot de MAGIC UPPER CLEANER die het bovenmateriaal schoonmaakt, reinigt het succesvolle product MAGIC MIDSOLE CLEANER de tussenzolen met de kracht van 'micro-aardbevingen': Dankzij deze gepatenteerde technologie bewegen microscopisch kleine bubbeltjes tot wel 8.000 keer per seconde. Het vuil word eenvoudig en binnen 60 seconden verdijderd en de tussenzool glanst weer als vanouds. Wil jij dus je mooie witte zolen behouden? Onderhoud ze dan goed met de Magic Midsole Cleaner!

Magic protector:
De magische kracht van het lotusbladeffect beschermt sneakers tegen vuil en vocht. Om ervoor te zorgen dat schoenen bestand zijn tegen het weer, hebben ze een duurzaam beschermend schild tegen vuil en vocht nodig. Hiervoor is de Magic protector ideaal. Dit product is zeer effectief en is geschikt voor alle materialen.