Naar boven

Munich kinderschoenen bij Van Keeken

Wat is het voordeel van Munich kinderschoenen?

Voor iedereen is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Maar juist voor kinderen is het nog belangrijker. De voeten zijn volop in ontwikkeling en hebben dan ook de juiste stevigheid en steun nodig. Zorg daarom altijd dat je de juiste lengte en breedte maat aanhoud. Hierover vertellen wij straks nog veel meer, hoe je het beste jou kinderschoenen kunt laten aan meten. Wat is het voordeel van Munich kinderschoenen? Munich kinderschoenen zijn stevige schoenen die oorspronkelijk ontworpen zijn voor diverse zaalsporten. De Munich schoenen zijn ontworpen voor de sporten: Handbal, rugby en zaalvoetbal. Omdat de schoenen voor deze sporten gemaakt zijn, moesten het wel sterke schoenen zijn die tegen een stootje kunnen. De opstaande rand van de rubbere zool zorgt ervoor dat het niet zomaar kapot gaat. Naast de stevigheid, zit er een los voetbed in de schoenen dat ondersteunend is. De schoenen van Munich zijn groot en deels van leer gemaakt, waardoor het goed ademende schoenen zijn. Dit zorgt voor een goede combinatie voor de voeten. 

    

Waar moet je op letten bij goede kinderschoenen?

Het is erg belangrijk dat jou kinderen goede schoenen dragen. Dit omdat de voeten nog volop in ontwikkeling zijn en je niet wilt dat hier later iets mee gebeurd. Let dan ook op een aantal punten bij het aanschaffen van jou kinderschoenen. Hieronder zetten wij de punten voor jou op een rijtje waar je op moet letten. 

  • Zorg voor genoeg lengte. ( één tot anderhalve centimeter ) 
  • Laat de schoenen goed aansluiten in de breedte. ( de kinderschoenen moeten aansluiten, niet knellen of irriteren uiteraard )
  • Let op het materiaal van de kinderschoenen. Leer is het meest stevige en goede voor de voeten. 
  • De kinderschoenen mogen niet te soepel zijn, dit zorgt voor minder stevigheid voor de voeten. 

Dit zijn in grote lijnen waar je op kunt letten bij het aankopen van jou kinderschoenen. Het fijne van Munich kinderschoenen is dat op de uitneembare zool een lijntje staat afgebeeld. Hierop kun je precies zien waar de voeten moeten zitten in de schoen, om hem goed passend te hebben. 

Kinderschoenen bij Van Keeken in Bodegraven

Voorheen had Van Keeken schoenen een speciale kinderschoenen winkel. Inmiddels al een aantal jaar is de winkel omgeturn naar de winkel: RH sport. Dit is een sportwinkel dat vrije- tijd sneakers verkoopt en voor diverse sporten, schoenen, kleding en accecoires verkoopt. Hier kun je ook terecht voor sportieve kinderschoenen. Bij de winkel Van Keeken schoenen in Bodegraven vind je de 'betere' kinderschoenen in het assortiment. Hier worden de leren schoenen verkochten van de merken:

Door een onderscheid te maken met de twee winkels, hebben wij voor ieder wat wils. Ook in elke prijs categorie kun je dan ook bij ons kinderschoenen vinden. Zo vind je kinderschoenen van €39.95 maar ook van €129.95. Uiteraard kunnen wij de prijzen goed uitleggen en verklaren, waarom de één beter dan de ander zou moeten zijn. Laat je daarom dan ook goed informeren bij het aankopen van jou kinderschoenen. 

Goedkope Munich kinderschoenen?

Bij Van Keeken is er een SALE pagina waar ook de Munich kinderschoenen geregeld te vinden zijn. Hierdoor kun je het gehele jaar door goedkope Munich kinderschoenen kopen bij Van Keeken in Bodegraven. Bekijk hier de Munich kinderschoenen in de SALE.