Naar boven

PME Legend schoenen bij Van Keeken in Bodegraven

Na de opruimingsperiode, druppelen nieuwe collecties aan schoenen al weer de winkels binnen. De temperaturen zijn ook niet juf van het, dus opzich zijn we er ook wel weer aan toe met zijn allen! Lekker de nieuwe collecties bekijken en zien wat de nieuwste mode trends gaan worden in het najaar 2021 / 2022. Dit najaar zie je met name veel bruin tinten. De mode blijft nog steeds sportief en hierdoor zie je nog steeds veel sneakers en nu ook hogere veterboots. Ook wel de Bikerboot genoemd. Bij PME Legend zie je niet veel anders. Ook zei gaan natuurlijk volop met de mode mee! Wel blijft PME Legend goed bij zijn eigen huisstyle en blijft de stoere look houden, dat hun zo sterk maakt. PME Legend is natuurlijk ook erg bekend in de kleding branche.

PME LEGEND schoenen in Bodegraven

Van Keeken schoenen in Bodegraven is de schoenenwinkel in Bodegraven en omgeving. Je vind hier schoenen voor heel het gezin. Naast het ruime assortiment aan schoenen, kun je ook terecht voor lederwaren of sokken. PME Legend is een groot onderdeel in de collectie van de herenschoenen. De PME Legend schoenen collectie bestaat voornamelijk uit een aantal soorten schoenen.

  • PME Legend veterschoenen
  • PME Legend sneakers
  • PME Legend veterboots

Uit deze groepen bestaat de nieuwste PME Legend wintercollectie 2021/2022. Nu de nieuwste PME collectie weer langzaam binnen komt in de winkels, zien we meteen een aantal leuke vernieuwingen naar voren komen. Waaronder het model: PME Legend Fleetman Pull Up Leather in het cognac of Khaki. Dit model is een hoge veterschoen die zacht leer bevat. De neus heeft een net wat donkerdere kleur leer dan de rest van de schoen. Dit noemen ze, gevlamd leer. Het groffere onderwerk zorgt voor genoeg profiel, zodat je er lekker op kunt wandelen. De PME veterboots zijn goed te combineren onder een jeans.
 
Naast dit model komen ook de PME Titon en de PME Cargotanker sterk naar voren in de collectie. Ook dit zijn wat stoerdere veterboots die echt herkenbaar zijn als PME schoenen. Je vind een uitgebreide PME schoenen collectie in Bodegraven / Reeuwijk. Kom jij hier niet vandaan en weet je niet precies waar onze winkel zit? Lees dan hieronder verder...

PME schoenen Bodegraven/Reeuwijk

De winkel, Van Keeken Schoenen is gevestigd in Bodegraven. De plaats Bodegraven valt onder de gemeente Bodegraven/Reeuwijk. Bodegraven en Reeuwijk zijn twee plaatsen die direct aan elkaar verbonden zijn. Met 5 a 10 minuten rijden zit je in de andere plaats. Ben jij dus opzoek naar een schoenenwinkel in Bodegraven/Reeuwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vind onder andere een ruim aanbod aan PME Legend schoenen in onze collectie. Online PME Legend schoenen kopen kan natuurlijk ook. Neem eens een kijkje op onze webshop voor ons gehele aanbod. Van Keeken schoenen Bodegraven.