Naar boven

Top 3 beste schoenen

Wat zijn de beste schoenen?

Het is heel lastig om te zeggen wat nou precies de beste schoenen zijn om dagelijks te dragen. Dit komt door zwel het verschil per voet als wat je precies verwacht van de schoenen. Ben je op zoek naar een wandelschoen, een goede stevige dagelijkse schoen of juist een leuk schoentje voor een feestje? Als wij praten over de 'beste' schoenen dan komen wij op een paar merken uit. De Top 3 beste schoenen komen van de merken:

Dit zijn echte comfort merken met een goed verhaal waarom zij zo goed zijn in het maken van schoenen. Graag leggen wij hieronder uit waarom deze merken zo goed zijn in het maken van dagelijks te dragen schoenen met de juiste stevigheid en comfort. 

Durea schoenen

Durea schoenen is een Nederlands fabrikaat dat zich richt op pasvorm en een leuk uiterlijk. Voorheen stond het merk Durea schoenen bekend als een merk voor de wat oudere dame, maar inmiddels zijn ze veel meer geworden dan dat. De nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat ze een veel breder publiek aanspreken dan voorheen en daarmee is het merk Durea schoenen geschikt voor alle leeftijden. Elke Durea schoen én sandaal is geschikt voor eigen steunzolen. Het unieke van Durea schoenen is dat ze in verschillende wijdtematen gemaakt worden. Zo kun je voor een hele smalle voet of een hele brede voet de juiste schoen uitzoeken. Er zijn totaal 4 wijdtematen: E = extra smal, G = smalle normale, H = brede normale, K = extra breed. Naast de wijdtematen, hanteert Durea schoenen ook gebroken leesten. Dit houdt in, dat je bij de voorvoet altijd net wat meer ruimte hebt, dan bij de hiel. Dat zorgt voor een betere omsluiting van de voet dan bij de meeste andere merken. Daarnaast worden ook verschillende soorten leer gebruikt om de schoen nog comfortobaler te maken. Heb jij interesse in de Durea schoenen? Bekijk hier de Durea schoenencollectie ! 

Xsensible schoenen

Inmiddels kennen de meeste mensen de Xsensible schoenen wel. Xsensible stond net als het merk Durea schoenen voorheen bekend als schoenen voor de wat oudere man of vrouw. Hier is niet veel meer van over, want wat heeft Xsensible een omslag gemaakt! Een aantal jaar geleden heeft Xsensible schoenen de boel omgegooid en is zich aan richten op de ontwikkeling van de Stretchwalker schoenen. De Xsensible stretchwalker schoenen zijn modisch, comfortabel en uniek! Door een uniek blokje onder de schoenen (wat voor extra balans zorgt), de hakhoogte en de afwikkelplaat bij de voorvoet, loop je letterlijk op wolkjes. Je voelt meteen veel minder belasting aan de voeten. Wil jij dus lekker lopen, zonder snel vermoeiende voeten te krijgen, dan is de Xsensible schoenen iets voor jou. 
Je koopt gemakkelijk Xsensible stretchwalker schoenen bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. De Xsensible collectie van Van Keeken schoenen in Bodegraven is zeer groot. Naast de unieke ontwikkeling van de zool, heeft Xsensible schoenen ook bij bijna alle modellen gedeeltelijk elastisch leer toegevoegd. Dit zorgt voor een rekbaar stuk, waardoor je geen drukpunt in de choen zult ervaren. Wil jij de Xsensible schoenen collectie bekijken? Klik dan hier.. 

      

Finn Comfort schoenen

Het Duitese fabrikaat Finn Comfort is wat minder bekend dan de andere twee genoemde merken. Maar zij. zijn zeker een sterke speler op het gebied van goed passende schoenen. Wel richt het merk Finn Comfort schoenen zich voornamelijk op de wat vollere voet. Over het algemeen zijn de schoenen van Finn Comfort op een H wijdte gemaakt. Dit houdt in dat ze net wat breder uitvallen dan gemiddeld. Finn Comfort schoenen maakt schoenen en sandalen die allemaal geschikt zijn voor eigen steunzolen. Ben jij dus op zoek naar sandalen die geschikt zijn voor je steunzolen? Dan is het merk Finn Comfort wat voor jou. Finn Comfort zit erg comfortabel en zacht aan de voeten. De zolen zijn gedeeltelijk ingespoten wat de schoen nog comfortabeler maakt. Daarnaast word de binnenvoering en buitenvoering geheel van leer gemaakt. In de schoen zit een uniek kurken voetbed. Dit voetbed geeft de juiste ondersteuning waar dat nodig is. Wil jij direct naar de Finn Comfort collectie, klik dan hier

Top 3 beste schoenen

Zoals je hierboven hebt gelezen is het lastig te bepalen wat nou de beste schoenen zijn. Voor iedere voet is dit net wat anders. Wij werken zelf al jaren met deze merken die volgens ons iedere keer met kop en schouders boven uit de rest steken. Wij adviseren dan ook één van deze drie merken eens te proberen en aan te schaffen. Laat je uiteraard wel goed adviseren voor de juiste schoenen om zo jouw beste schoenen uit te kunnen kiezen. Wil je de beste schoenen liever online kopen, maar wel wat advies erover? Bel dan gerust naar: 0172-612225 en ons deskundige team van Van Keeken schoenen in Bodegraven zal je verder helpen!