Naar boven

Wat voor open schoenen kan ik aan als ik steunzolen heb?


Open schoenen geschikt voor steunzolen?

Het blijft voor veel mensen lastig. Steeds meer mensen dragen steunzolen die speciaal gemaakt zijn voor hun voeten. Vanwege klachten, of om juist klachten te voorkomen. Maar wat als temperaturen stijgen en je een lekker luchtig open schoentje aanwilt? 

Gelukkig zijn hier inmiddels al diverse merken op in gesprongen. Wij zullen je op weg helpen om de juiste open schoenen te vinden die je kunt gebruiken met steunzolen. Wij zetten de merken op een rijtje en lichten een aantal modellen voor je uit. 

Dit zijn de merken waar wij veel mee werken als het gaat om open schoenen waar je eigen zool in kan. 

Durea schoenen geschikt voor steunzolen

Durea schoenen is een Nederlands fabricaat dat zich richt op zowel pasvorm als mode. Elk model dat ze maken is gemaakt in verschillende wijdtematen en geschikt voor steunzolen. Draag jij dus steunzolen? Dan is dit wellicht jouw merk. Durea werkt met 4 wijdtematen. E = Extra smal, G = Gemiddelde voet, H = Een fractie breder dan gemiddeld en K = Extra breed. De meestvoorkomende wijdtemaat is de H-wijdte. Deze zorgt voor net wat meer ruimte bij de kleine teen en is over het algemeen het meest comfortabel. Dit is uiteraard afhankelijk van het voettype. Naast de fijne pasvorm en de uitneembare zolen werkt Durea schoenen met gebroken leesten. Dit zorgt voor een aparte wijdtemaat op de voorvoet en een extra smalle wijdtemaat in de hiel. Hierdoor kun je altijd een goed passende schoen vinden voor jouw voeten! 

Je bent nu iets meer te weten gekomen over het merk Durea schoenen. Wij zullen nu een aantal modellen uitlichten die geschikt zijn voor jouw steunzolen. 

Durea sandalen geschikt voor steunzolen

     

Een heel mooi voorbeeld van een modische sandaal waar je een paar steunzolen in kunt doen. Het model: Durea sandaal 7400 is een comfortabele sandaal waar je de zool uit kunt halen en zo je eigen zool erin kunt doen.  Uiteraard heeft Durea een heleboel leuke sandalen en schoenen waar je je eigen zolen in kunt doen. Neem eens een kijkje bij onze Durea schoenen collectie

Xsensible sandalen geschikt voor steunzolen

Ook bij het merk Xsensible schoenen vind je een ruim assortiment aan schoenen en sandalen die geschikt zijn voor jouw steunzolen. Voorheen richtte het merk Xsensible schoenen zich voornamelijk op 'oudere' dames en heren. Maar sinds 2016 hebben zei het roer omgegooid en zijn ze zich meer gaan richten op een jonger publiek. Denk hierbij aan de leeftijd 35 jaar en ouder. Door een unieke zool te ontwikkelen met een perfecte afwikkeling is het merk uitgegroeid tot één van de grote spelers als het gaat om pasvorm. Lees hier verder voor een verdere uitleg over het blokje en de unieke zool dir Xsensible schoenen ontwikkeld heeft. 

Een paar leuke voorbeelden van Xsensible sandalen en schoenen: 
    

FitFlop slipper en FitFlop sandalen

FitFlop is een merk dat een unieke zool ontworpen heeft. De unieke afwikkeling zorgt ervoor dat je niet je eigen steunzolen hoeft te dragen in deze slippers of sandalen. Dit is dus een mooi alternatief om de zomer fijn door te komen op open schoenen zonder je eigen steunzolen te moeten dragen - uiteraard afhankelijk van hoe erg je de steunzolen nodig hebt. De zool van de FitFlop slippers is ontworpen in drie hardheden. Dit zorgt ervoor dat je voet gecorrigeerd wordt, maar toch zacht en comfortabel afwikkelt. Heb je meer vragen over de FitFlop slipper of sandalen? Kom dan eens langs bij ons in de winkel of bekijk onze webshop eens. Je koopt gemakkelijk FitFlop slippers bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. 

    

Finn Comfort slippers en Finn Comfort sandalen

Bij Van Keeken schoenen in Bodegraven vind je een ruim assortiment aan Finn Comfort schoenen. Bijna alles modellen van Finn Comfort zijn gemaakt in een breedtemaat en vallen hierdoor dus net wat breder dan de gemiddelde schoen. Bij Finn Comfort kan elke zool die in een slipper, sandaal of schoen zit, er ook uit. Je kunt dan je eigen steunzolen in de schoen leggen. Daarnaast zijn de zolen van Finn Comfort erg comfortabel en soepel, waardoor dit merk heerlijk zacht en comfortabel loopt. Uiteraard wel met de juiste stevigheid die nodig is. Bekijk hier de gehele collectie Finn Comfort schoenen waar wij mee werken.