Naar boven

Xsensible stretchwalker dames schoenen

Wat zijn Xsensible stretchwalker schoenen?

Xsensible schoenen is al jaren lang actief op de schoenenmarkt. Het merk Xsensible schoenen bestaat al sinds het jaar 1904. Het werd opgericht door Johan Verschuur, die in Nijmegen de "Nimco schoenenfabrieken" oprichtte. In deze fabrieken werden vooral comfortschoenen geproduceerd voor zowel kinderen als volwassenen. In dat jaar ontwikkelde hij ook het stretchleer. 

Dit Nederlands schoenfabricaat is inmiddels een belangrijk onderdeel uit de collectie bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. De bekende Xsensible stretchwalker schoenen zijn oorspronkelijk ontwikkeld in Japan, een land dat tradities en kennis in ere houdt op het gebied van het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De Stretchwalker schoenen zijn dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de Japanse slipper 'Ippon-ba geta'.

Xsensible stretchwalker dames schoenen

Je vindt bij Van Keeken schoenen in Bodegraven een ruim assortiment aan Xsensible stretchwalker damesschoenen. Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met twee à drie verschillende soorten stretchwalkerschoenen in onze collectie. Het merk was net nieuw op de markt, en ook wij wilden het eerst ervaren. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een groot deel van de collectie in onze winkel. Ieder seizoen komen er tal van kleuren en varriaties bij ons binnen. Daarmee is Xsensible niet meer weg te denken uit onze collectie !

Uniek concept

Het unieke van de Xsensible stretchwalker damesschoenen zit in het blokje dat onder de schoenen verwerkt zit. Dit zorgt voor het juiste balanspunt. Door dit blokje sta je stabiel en stevig op de schoenen. Net voor het blokje (bij de voorvoet) zit een afwikkelplaat. Deze zorgt voor een fijne en comfortabele afwikkeling. Hierdoor wikkelt de schoen gedeeltelijk vóór de voeten af. Hierdoor krijg je veel minder snel voorvoetklachten en het haalt de druk bij de voorvoet deels weg. De hak van de Xsensible stretchwalker damesschoenen is ook nét wat hoger. Hierdoor is de schoen ook ideaal voor mensen met hielspoorklachten. Het bovenmateriaal wordt afwisselend gemaakt van verschillende leersoorten en stretchleer. Stretchleer is uniek. Het rekt mee op de plekken dat het nodig is. Heb jij een Halux valug of andere knobbeltjes? Dan is dit de perfecte schoen! Wil jij lekker lopen met een moderne, leuke schoen? Dan is de Xsensible stretchwalker de schoen voor jou!  

De collectie Xsensible stretchwalker damesschoenen bestaat uit een aantal schoenen varianten. Wij zetten een aantal soorten voor je op een rijtje. 

  • Xsensible stretchwalker dames zwarte schoenen
  • Xsensible stretchwalker dames witte schoenen
  • Xsensible stretchwalker dames rode schoenen
  • Xsensible stretchwalker dames G
  • Xsensible stretchwalker dames H 

Dit zijn een aantal populaire modellen van de Xsensible collectie. Bekijk hier de nieuwste collectie van Xsensible stretchwalker.

Ook voor heren

Het ruime aanbod aan Xsensible stretchwalker damesschoenen zorgde ook voor interesse bij de heren. Nu inmiddels is er ook genoeg keuze voor de heren in onze collectie. Bekijk hier de heren Xsensible stretchwalker collectie. 

Het unieke en leuke van de Xsensible stretchwalker schoenen is dat de schoenen ook nog eens modieus zijn. Wat je vaak ziet, is dat een comfort-schoen geen modieuze uitstraling hebben is. Bij Xsensible is dat wel het geval. De schoenen zien eruit als een hippe sneaker, maar hebben wel het comfort van de comfortschoen. 

De meeste bekende modellen van de Xsensible stretchwalker damesschoenen op een rijtj:. 

  • Xsensible 30042
  • Xsensible 30204
  • Xsensible 30207
  • Xsensible 30103
  • Xsensible Jersey

Dit zijn de meestvoorkomende modellen. Uiteraard wil dit per seizoen nog wel eens wisselen. 

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Van Keeken schoenen is één van de meest complete schoenenwinkels in de regio. Wij staan bekend als winkel voor heel het gezin. Je vindt bij ons alleen de topmerken op het gebied van schoenen en lederwaren. Ben  je nog niet geholpen met het kiezen of adviseren van de juiste schoenen? Laat het ons dan gerust weten. Ons deskundige team helpt je graag verder! Je kunt bellen naar: 0172 - 612225 of mailen naar: info@vankeekenbodegraven.nl 

Ben je ook benieuwd naar de Xsensible Stretchwalker heren schoenen? Lees dan hier de blog om alles te weten te komen over de Xsensible stretchwalker heren schoenen.