Naar boven

Remonte

Remonte

Remonte schoenen bij Van Keeken Schoenen Bodegraven

Remonte is één van de meest bekende merken uit onze collectie. Al jaren voeren wij dit merk omdat het een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding biedt. De soepele schoenen van het Duitse merk zitten als een pantoffeltje aan je voeten. Wil je dus een lichtgewicht schoen die zacht en soepel is? Dan is dit jouw schoenenmerk. Het hele jaar door voeren wij bij Van Keeken in Bodegraven het merk Remonte schoenen. De collectie van Remonte bestaat uit een groot aantal schoenen. Hieronder een kleine uitleg waaruit de collectie van Remonte schoenen bij Van Keeken bestaat. 

Door de uitgebreide keuze is er altijd wel een leuke schoen te vinden die bij de juiste gelegeheid past. De Remonte schoenen bij Van Keeken zijn elk seizoen weer een musthave in iedere schoenenkast. 

Remonte schoenen en Rieker schoenen

Wat heeft Rieker schoenen met Remonte schoenen te maken? Remonte schoenen zijn een fabricaat dat in dezelfde fabriek gemaakt wordt als Rieker schoenen. Het grote verschil tussen Rieker schoenen en Remonte schoenen is, dat Rieker over het algemeen geheel leervrij is en Remonte schoenen grotendeels wel uit leer bestaan. Hierdoor is het prijsniveau van Remonte schoenen over het algemeen € 5,- tot € 10,- euro hoger dan de Rieker schoenencollectie. 

Heb jij kooptips nodig voor het aanschaffen van jouw Remonte schoenen bij Van Keeken?

Het belangrijkte waar je op moet letten bij het aanschaffen van de Remonte schoenen bij Van Keeken is de maatvoering. Over het algemeen vallen de Remonte schoenen bij Van Keeken net iets kleiner uit. Hierdoor kun je dus het beste een maatje groter bestellen dan normaal. Hierdoor houd je je genoeg ruimte bij de tenen over en krijg je geen beknelling. De soepele Remonte schoenen bij Van Keeken zijn geschikt voor een normale tot brede voet. Hierdoor zijn de schoenen voor de meeste mensen geschikt om te dragen. Wij adviseren wel om, wanneer je een echte wandeling wilt maken of toch wat meer stevigheid nodig hebt, eens een kijkje te nemen bij de merken zoals Gabor schoenen, Durea schoenen, of bij onze wandelschoenencollectie van Van keeken. 

Van Keeken schoenen en Remonte schoenen

Remonte schoenen bij Van Keeken zijn een vaste waarde in de collectie. Ieder seizoen komt er weer een leuke collectie aan Remonte schoenen binnen bij ons in Bodegraven. In het voorjaar bestaat de Remonte schoenencollectie vooral uit sneakers, schoenen, slippers en sandalen. In het najaar vind je ook een uitgebreide collectie aan Remonte boots en Remonte laarzen. Hierdoor kun je het gehele jaar door kunt slagen voor een leuk paar Remonte schoenen bij Van Keeken. De modieuze Remonte schoenen zijn voor vrijwel elk doeleinde geschikt. Koop gemakkelijk een paar Remonte schoenen bij Van Keeken. Heb je toch nog vragen over een bepaald type Remonte schoenen? Stel dan gerust je vragen door ons te mailen of te bellen. Uiteraard zijn wij ook actief op de social media kanalen: Facebook en Instagram.