Naar boven

Remonte

Remonte

Remonte schoenen bij Van Keeken Schoenen Bodegraven

Remonte schoenen bij Van Keeken

Remonte is één van de meest bekende merken uit onze collectie. Al jaren voeren wij dit merk omdat het een hele goede prijskwaliteits verhouding heeft. De soepele schoenen van het duitse merk zitten als een pantoffeltje aan je voeten. Wil je dus een lichtgewicht schoen die zacht en soepel is, dan is dit jou schoenenmerk. Remonte schoenen vind je uitgebreid bij Van Keeken in de collectie. Het hele jaar door voeren wij bij Van Keeken in Bodegraven het merk Remonte schoenen. De collectie van Remonte bestaat uit een heel aantal schoenen. Hieronder een kleine uitleg van waaruit de collectie van Remonte schoenen bij Van Keeken uit bestaat. 

Door de uitgebreide keuze in dit merk, is er altijd wel een leuke schoen te vinden wat bij de juiste gelegeheid past. De Remonte schoenen bij Van Keeken zijn elk seizoen weer een musthave in iedere schoenenkast. 

Remonte schoenen en Rieker schoenen

Wat heeft Rieker schoenen met Remonte schoenen te maken? Remonte schoenen bij Van keeken is een fabricaat wat in de zelfde fabriek gemaakt word als Rieker schoenen. Het grote verschil tussen Rieker schoenen en Remonte schoenen is dat Rieker over het algemeen geheel leer vrij is en Remonte schoenen bij Van Keeken groot en deels wel uit leer bestaat. Hierdoor is het prijsniveau van Remonte schoenen over het algemeen € 5,- tot € 10,- euro hoger dan de Rieker schoenen collectie. 

Heb jij kooptips nodig voor het aanschaffen van jou Remonte schoenen bij Van Keeken?

Het meest belangrijk waar je op moet letten bij het aanschaffen van de Remonte schoenen bij Van Keeken is de maatvoering. OVer het algemeen vallen de Remonte schoenen bij Van Keeken net iets kleiner uit. Hierdoor kun je dus het beste een maatje groter bestellen dan normaal. Dit zorgt ervoor dat je genoeg ruimte bij de tenen behoud en geen beknelling krijgt. De soepele Remonte schoenen bij Van Keeken zijn geschikt voor een normale tot brede voet. Hierdoor zijn de schoenen voor de meeste mensen geschikt om te dragen. Wij adviseren wel, wanneer je een echte wandeling wilt maken of toch wat meer stevigheid nodig hebt om eens een kijkje te nemen bij de merken zoals Gabor schoenen, Durea schoenen, of bij onze wandelschoenen collectie van Van keeken. 

Van Keeken schoenen en Remonte schoenen

Remonte schoenen bij Van Keeken is een vaste waarde in de collectie. Ieder seizoen komt er weer een leuke collectie aan Remonte schoenen binnen bij ons in Bodegraven. In het voorjaar bestaat de Remonte schoenen collectie van Van Keeken hoofdzakelijk uit sneakers, schoenen, slippers en sandalen. In het najaar vind je ook een hele uitgebreide collectie aan Remonte boots en Remonte laarzen. Dit zorgt ervoor dat je het gehele jaar door kunt slagen voor een leuk paar Remonte schoenen bij Van keeken. De modische Remonte schoenen zijn voor vrijwel elk doeleinde geschikt. Koop gemakkelijk een paar Remonte schoenen bij Van Keeken. Heb je toch nog vragen over een bepaald type Remonte schoenen? Stel dan gerust je vragen door ons te mailen of te bellen. Uiteraard zijn wij ook actief op de social media kanalen: Facebook en Instagram.