Naar boven

Cycleur de Luxe schoenen

Cycleur de luxe Het Belgische merk Cycleur de Luxe schoenen is opgericht door een echte liefhebber van wielrennen: Patrick Vanneste. Dit zie je goed terug in de ontwerpen van de schoenen. De schoenen van het merk Cycleur de Luxe schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer comfortabel om te dragen. In elke Cycleur de Luxe schoen zit een uitneembaar voetbed zodat een eigen steunzool erin gedragen kan worden. Bekijk hier het overzicht van Cycleur de Luxe schoenen bij Van Keeken in Bodegraven.

Cycleur de Luxe schoenen

De meeste mensen kennen het merk Cycleur de Luxe schoenen nog niet. Jarenlang heeft het merk zich gefocust op de degelijke, maar stevige schoenen. Inmiddels heeft het Portugese merk een enorme vlucht genomen en staat het bekend als een high-fashion merk. Het merk Cycleur de Luxe schoenen vind je bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. 

Het Portugese merk Cycleur de Luxe is een musthave voor iedereen die van schoenen houdt. Cycleur de Luxe schoenen zijn, door de leuke details en de mooie materialen, een musthave. Zowel de dames- als heren Cycleur de Luxe schoenen. Voorheen maakte Cycleur de Luxe alleen herenschoenen. Tot het moment kwam dat ze ook damesschoenen gingen ontwikkelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Cycleur de Luxe schoenen een volwaardig merk is dat voor zowel dames als heren prachtige schoenen maakt. Koop gemakkelijk online Cycleur de Luxe schoenen bij Van Keeken in Bodegraven.

Cycleur de Luxe richt zich nu volledig op de fashionkant en wordt steeds bekender in de modewereld. Bij Van Keeken vind je een uitgebreide collectie Cycleur de Luxe schoenen. De schoenen zijn gemaakt van leer aan zowelde binnenzijde als de buitenzijde. Dit zorgt voor een goede ventilatie. De schoenen zien er niet alleen leuk uit, zijn ze ook nog eens heel stevig met een comfortabel voetbed. De Cycleur de Luxe schoenen bij Van Keeken zijn ook geschikt voor je eigen zolen. Dus draag je dus steunzolen? Die kunnen in elke model van het merk Cycleur de Luxe gedragen worden. 

Cycleur de Luxe schoenen bij Van Keeken

Cycleur de Luxe was van oudsher een herenschoenen merk. Sinds een aantal jaar hebben zei ook een volwaardige collectie damesschoenen. Ben je nog op zoek naar Cycleur de Luxe schoenen bij Van Keeken? Wij zullen een aantal modellen voor je op een rij zetten. 

Dit zijn een aantal modellen uit onze collectie. Is het toch niet helemaal wat je zocht? 
Bekijk dan eend deze merken:

Wellicht zijn dit goede alternatieven om toch een leuke schoen te vinden! 

Kooptips voor het kopen van jouw Cycleur de Luxe schoenen bij Van Keeken

De schoenen van het merk Cycleur de Luxe vallen normaal tot groot. Wanneer je sportmerken zoals: Nike, Adidas, Puma of New Balance draagt, dan kun je gerust een maat kleiner bestellen dan je gewend bent. Draag je normaal gesproken 'echte' schoenmerken zoals Floris van Bommel, Gijs of Austrialian, dan kun je je gewone maat aanhouden. De schoenen hebben over het algemeen in een normale wijdte. Je kunt een normale tot volle voet kwijt in de Cycleur de Luxe schoenen. 

Van Keeken schoenen in Bodegraven

Het merk Cycleur de Luxe voeren wij al jaren in onze collectie. Zeven jaar geleden zijn wij met het merk Cycleur de Luxe van start gegaan. Dit was in de tijd dat ze nog voornamelijk degelijke schoenen verkochten. In de loop der tijd heeft de collectie zich meer en mee ontwikkeld naar de echte high fashion collectie. Zowel in onze sportwinkel (RH sport) als bij de schoenwinkel Van Keeken voeren wij het merk Cycleur de Luxe met trots. Mocht je bij ons in de webshop niet het juiste model vinden, dan kan het gerust zijn dat je in onze winkel wel kunt slagen. Niet al onze modellen staan namelijk online. Heb je dus vragen over modellen die online of offline staan, laat het ons dan gerust weten.  Van Keeken staat voor kwaliteit en service en we zullen je zo goed mogelijk van dienst zijn. 

Cycleur de Luxe herenschoenen

Een ruim aanbod aan Cycleur de Luxe schoenen vind je bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Zowel de Cycleur de Luxe schoenen voor dames als heren. Het kan zijn dat ons aanbod aan Cycleur de Luxe schoenen in de winkel groter is dan op onze webshop. Heb jij dus drgens een model gezien dat wij niet in onze webshop-collectie hebben, dan kun je gerust bellen naar onze winkel. Wellicht hebben wij hem toch in ons assortiment. Bekijk de Cycleur de Luxe heren schoenen op onze webshop. www.vankeekenbodegraven.nl 

Cycleur de Luxe damesschoenen

Naast de Cycleur de Luxe herenschoenen vind je een ruim assortiment aan Cycleur de Luxe damesschoenen. Bekijk hier het aanbod aan Cycleur de Luxe damesschoenen bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Wij zetten voor jou de meest verkochte Cycleur de Luxe damesschoenen op een rijtje. 

Heb jij gevonden wat je zocht? Zo niet, neem eens een kijkje bij onze andere merken. www.vankeekenbodegraven.nl/merken.