Naar boven

Floris van Bommel

Floris van Bommel

Van Keeken voert al jarenlang een grote collectie Floris van Bommel schoenen - en daar zijn we trots op. Floris van Bommel schoenen zijn een echt begrip in de schoenenwereld. De unieke prints en de goede pasvorm maken de schoen helemaal compleet. Van oudsher is Floris van Bommel een echt familiebedrijf dat begon als schoenen- en laarzenmakerij. Inmiddels is het merk niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Floris van Bommel bij Van Keeken

Bij Van Keeken vind je het gehele jaar door een leuke en unieke collectie Floris van Bommel schoenen. Sinds kort voeren wij ook de Floris van Bommel damescollectie. Een paar dames Floris van Bommel schoenen collectie zitten zijn: 

  • dames Floris van Bommel 85343/04
  • dames Floris van Bommel 85334/05
  • dames Floris van Bommel 85333/01
  • dames Floris van Bommel 85642/09
  • dames Floris van Bommel 85642/06

Zoek je Floris van Bommel schoenen bij Van Keeken?

Bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven kun je altijd terecht voor de juiste Floris van Bommel schoenen. Wij bij Van keeken bieden een breed aanbod aan Floris van Bommel schoenen. De collectie bestaat uit geklede schoenen, sneakers, alledaagse schoenen en instappers.

Kooptips bij het aanschaffen van Floris van Bommel schoenen 

Voorheen zag je nog regelmatig de 'klassieke' lijn van Van Bommel. Steeds meer Van Bommel dragers stappen over op Floris van Bommel schoenen, de wat hippere variant met steeds weer mooie en aparte designs. Van Keeken heeft het gehele jaar door een uitgebreide Floris van Bommel schoenencollectie. Floris van Bommel schoenen hebben in sommige gevallen verschillende wijdtematen. Dit kan variëren van een G 1/2 tot een H-wijdte. En heb je een iets bredere voet dan kies je beter voor de H-wijdte. Let ook op de sluiting. Een zogenoemde derbysluiting is meer geschikt voor een brede voet dan een kleppensluiting. De kleppensluiting is het makkelijkst te herkennen aan de twee 'kleppen' op de wreef waar de veters doorheen gaan. 

Modellen van Floris van Bommel schoenen bij Van keeken Schoenen in Bodegraven. 

Tegenwoordig bestaat de Floris van Bommel schoenen collectie met name uit sneakers en geklede schoenen met unieke prints. 
Koop gemakkelijk bij Van Keeken Schoenen Bodegraven model:
Floris van Bommel 16384/00                         Floris van Bommel 16339/14                      Floris van Bommel 13323/00
Floris van Bommel 16339/12                         Floris van Bommel 16339/15                      Floris van Bommel 18402/05
Floris van Bommel 16339/11                         Floris van Bommel 16392/07                      Floris van Bommel 18402/04
Floris van Bommel 16321/05                         Floris van Bommel 16397/00                      Floris van Bommel 16397/02
Floris van Bommel 16342/36                         Floris van Bommel 16342/37.

Dit is een greep uit onze collectie. Kom voor de gehele collectie Floris van Bommel schoenen naar de winkel Van Keeken in Bodegraven. Mocht je andere vragen hebben of wil je het juiste advies om de geschikte schoen te bestellen, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. 

Zelfde dag nog in huis

Als je in de regio Bodegraven en omgeving woont en je de Floris van Bommel schoenen bij Van Keeken bestelt, ontvang je de schoenen dezelfde dag nog bij je thuis. Anders hanteren wij een levertijd van 1 - 3 werkdagen. 

Katja Floris van Bommel schoenen

Tegenwoordig is Katja Schuurman het boegbeeld van de Floris van Bommel damesschoenen. Ook de Katja Floris van Bommel schoenen vind je bij Van Keeken in de collectie. De Floris van Bommel damesschoenencollectie bestaat uit tal van kleuren en variaties. Op dit moment is de Floris van Bommel Noppi schoen een hot item. Hieronder zullen wij alvast een aantal kleuren en soorten op een rijtje zetten die in de collectie te vinden zijn.

  • Floris van Bommel schoenen brons
  • Floris van Bommel schoenen zilver
  • Roze Floris van Bommel schoenen
  • Katja Floris van Bommel schoenen
  • Floris van Bommel schoenen rood