Naar boven

Floris van Bommel

Floris van Bommel
Floris van Bommel bij Van Keeken

Floris van Bommel schoenen bij Van Keeken

Met trots kunnen wij zeggen dat wij al jaren lang een grote Floris van Bommel schoenen collectie bij Van Keeken hebben. Floris van Bommel schoenen is een echt begrip in de schoenen wereld. De unieke printjes en de goede pasvorm maakt de schoen compleet. Van oudsher is Floris van Bommel een echt familie bedrijf dat begon als schoenen- en laarzenmakerij. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij van Keeken vind je het gehele jaar door een leuke en unieke Floris van Bommel schoenen collectie. Vanaf Januari 2021 krijgen wij ook voor het eerst een gave dames Floris van Bommel schoenen collectie. Dit zult u ook zo spoedig mogelijk op onze webshop vinden. Alvast een paar hot items die in de dames Floris van Bommel schoenen collectie zitten zijn: 
  • dames Floris van Bommel 85343/04
  • dames Floris van Bommel 85334/05
  • dames Floris van Bommel 85333/01
  • dames Floris van Bommel 85642/09
  • dames Floris van Bommel 85642/06
De collectie zal bestaan uit korte laarzen en sneakers met bijpassende centuren en lederwaren. (tasjes)
De Floris van Bommel dames schoenen lijn zal groot naar buiten komen met Katja Schuurman als boegbeeld. 

Opzoek naar Floris van Bommel schoenen bij Van Keeken?

Bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven kun je altijd terecht voor de juiste Floris van Bommel schoenen. Wij bij Van keeken brengen een groot aanbod in Floris van Bommel schoenen. De collectie bestaat uit geklede schoenen, sneakers, alle daagse schoenen en instappers.

Heb jij kooptips nodig bij het aanschaffen van jou Floris van Bommel schoenen? 

Voorheen zag je nog regelmatig de 'klassieke' lijn van Van Bommel. Steeds meer Van Bommel dragers stappen over op Floris van Bommel schoenen. 
De wat hippere variant met altijd mooie en aparte designs. 
Floris van Bommel schoenen vind je gemakkelijk bij Van Keeken. Wij bij Van Keeken hebben het gehele jaar door een uitgebreide Floris van Bommel schoenen collectie. 
Floris van Bommel schoenen hebben in sommige gevallen verschillende wijdte maten. Dit kan variëren in een G 1/2 of een H wijdte. Heeft u een iets breder voet, kies dan voor de H wijdte. Ook is het belangrijk dat u op de sluiting let. Een zogenoemde derbysluiting is meer geschikt dan een kleppensluiting. De kleppensluiting is het makkelijkst te herkennen aan de twee 'kleppen' op de wreef waar de veters doorheen gaan. 

Modellen van Floris van Bommel schoenen bij Van keeken Schoenen in Bodegraven. 

Tegenwoordig bestaat de Floris van Bommel schoenen collectie met name uit sneakers en geklede schoenen met unieke prints. 
Koop gemakkelijk bij Van Keeken Schoenen Bodegraven model:
Floris van Bommel 16384/00                         Floris van Bommel 16339/14                      Floris van Bommel 13323/00
Floris van Bommel 16339/12                         Floris van Bommel 16339/15                      Floris van Bommel 18402/05
Floris van Bommel 16339/11                         Floris van Bommel 16392/07                      Floris van Bommel 18402/04
Floris van Bommel 16321/05                         Floris van Bommel 16397/00                      Floris van Bommel 16397/02
Floris van Bommel 16342/36                         Floris van Bommel 16342/37.

Dit is een greep uit onze collectie. Kom voor de gehele Floris van Bommel schoenen collectie naar de winkel Van Keeken in Bodegraven. Mocht u andere vragen hebben of wilt u het juiste advies om de geschikte schoen te bestellen, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. 
Wanneer u de Floris van Bommel schoenen bij Van keeken besteld, ontvangt u de schoenen dezelfde dag nog bij u thuis mits u in de regio Bodegraven en omgeving woont. Anders hanteren wij een levertijd van 1 - 3 werkdagen. 

Katja Floris van Bommel schoenen

Tegenwoordig is Katja Schuurman het boegbeeld van de Floris van Bommel dames schoenen lijn. Zo vind je de Katja Floris van Bommel schoenen bij Van Keeken in de collectie. De Floris van Bommel dames schoenen collectie bestaat uit een tal van kleuren en variaties. Op dit moment is de Floris van Bommel Noppi schoen een hot item. Hieronder zullen wij alvast een aantal kleuren en soorten op een rijtje zetten die in de collectie te vinden zijn.

  • Floris van Bommel schoenen brons
  • Floris van Bommel schoenen zilver
  • Roze Floris van Bommel schoenen
  • Katja Floris van Bommel schoenen
  • Floris van Bommel schoenen rood