Naar boven

Hanwag

Hanwag

Hanwag wandelschoenen bij Van Keeken

Steeds meer mensen wandelen. Wandelen is de meest groeiende sport van deze tijd. Helemaal nu het thuis werken een gewoonte word is beweging goed om te doen, wanneer jij dat wilt ideaal.
De Hanwag wandelschoenen bij Van Keeken zijn een goede toevoeging in het ruime assortiment aan wandelschoenen. 
Het assortiment aan wandelschoenen bij Van keeken bestaat uit de volgende merken:

Het uitgebeide assortiment aan wandelschoenen zorgt ervoor dat wij bij iedere voet en voor welk doeleinde dan ook, de juiste schoen kunnen adviseren. 
Hanwag wandelschoenen bij Van keeken zijn wat stugger en wat steviger dan de gemiddelde wandelschoen. 
Wel zit er bij allemaal een hele fijne afwikkeling in zodat de voorvoet ontlast word. 
Het fijne van een stuggere/stevigere wandelschoen is, dat je zeker op langer termijn minder snel vermoeide voeten hebt. 
Ook voor degene die snel door de enkels gaan of wat minder stabiel zijn is dit uitermate geschikt. 

Opzoek naar Hanwag wandelschoenen bij Van Keeken?

Bij Van Keeken vind je een ruim assortiment aan wandelschoenen. De Hanwag wandelschoenen bij Van Keeken zijn niet meer weg te denken uit de collectie.
Door het ruime aanbod in de verschillende Hanwag wandelschoenen kunnen wij iedereen van dienst zijn en optimaal adviseren. 
Neem bijvoorbeeld het model Hanwag wandelschoen valungo bunion. Dit model is speciaal geschikt voor mensen met een knobbel aan de zijkant van de voet.
Ook wel een Halux valgus genoemd. De schoen rekt plaatstelijk mee, waar de knobbel zit. Zo onstaat er geen druk op de al gevoelige plek.

Heb je kooptips nodig voor het aanschaffen van jou Hanwag wandelschoenen bij Van Keeken?

Wandelschoenen moet je vaak goed uitproberen voordat je weet of ze echt de juiste zijn. Daarom blijft het lastig om ze zomaar online te kopen.
Hanwag wandelschoenen kun je gemakkelijk bij Van Keeken online kopen. Dit komt omdat wij een uitgebreide en optimale uitleg bieden over elke schoen.
Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je ons bellen of mailen en wij zullen je zo goed mogelijk helpen bij het uitkiezen van jou geschikte Hanwag wandelschoenen bij Van Keeken. 
Belangrijk is om een halve maat en bij langere afstanden ( 15KM ) een hele maat groter te bestellen dan je normale schoenmaat. Dit komt omdat de voeten warmer worden dan normaal, en hierdoor meer opzetten. Zo voorkom je gebrek aan teenruimte. Naast dat de schoenmaat erg belangrijk is, is het dragen van de juiste sokken ook belangrijk. 
Wij adviseren de Falke wandelsokken te gebruiken. Geheel naadloos en voor gevormd. Ook zijn de sokken niet van katoen, waardoor het goed door ventileerd. Wil je er een setje sokken bij bestellen? Laat het ons dan weten! 

Van Keeken schoenen en wandelschoenen

Al jaren zijn wij een schoenwinkel voor heel het gezin. Je kunt bij ons terecht voor bijna alle soorten schoenen. In ons sport gedeelte ( RH sport ) kun je terecht voor tennisschoenen, voetbalschoenen, zaalschoenen, wandelschoenen en sneakers. Bij Van Keeken kun je terecht voor alle dagelijkse schoenen. Zowel modisch als pasvorm gericht. Kom eens langs bij ons in de winkel in Bodegraven of bekijk een groot gedeelte van de collectie op onze webshop. www.vankeekenbodegraven.nl