Naar boven

Skechers

Skechers

Skechers bij Van Keeken Schoenen Bodegraven

Skechers schoenen bij Van Keeken

Skechers schoenen zijn erg populair bij een grote groep mensen, sinds het in 1992 op de markt kwam is de populaire schoen niet meer weg te denken in het straat beeld.
Bij van Keeken hebben wij dan ook een ruim assortiment aan skechers schoenen, voor dames, Heren en Kinderen.

Skechers

De schoenen van skechers zijn in veel verschillende modellen te verkrijgen zoals al gezegd voor dames, heren en kinderen, een aantal voorbeelden van de skechers schoenen vind u hieronder.
Skechers Rovina cool to black 
Skechers 111
De voorbeelden zijn sneakers met veters, maar ook is er van skechers een leuke sandaal die onmisbaar is voor je zomer outfit Skechers 15316 deze is te verkrijgen in diversen kleuren bij van Keeken.
Bij sommige modellen van skechers zitten er de "zogenoemde" zolen in van memory foam in (geheugenschuim), dit schuim wordt ook gebruikt in matrassen zoals een matras met traagschuim.Door dat het memory foam ondersteunt de voet doordat het elastisch is en de voetzool opvult, zo worden bij alle bewegingen die je maakt de druk opgevangen.Sommige modellen zijn ook uitermate geschikt om op te sportenSkechers 88888350 , juist doordat de schoen ondersteuning bied maar wel de druk opvangt zodat u knieen en rug ontlast worden.Bij van Keeken helpen we u graag om de juiste skecher te vinden voor u.

Waar moet u op letten bij het kopen van skecher schoenen.

Zoals bij alle schoenen die u koopt, is ook bij skechers de maat heel belangrijk, koop nooit te klein. Als u de schoen aan hebt en u teen komt tegen de voorkant aan, neem dan een maatje groter om voetproblemen te voorkomen. Wij adviseren een halve tot een centimeter teenruimte over te houden.Skecher is gemaakt van synthetishe materialen die wel optimaal ventileren maar toch warm aan de voet zitten, enig onderhoud is wel belangrijk. Bij het eerste gebruik dient u ze in te sprayen met een vuil en waterafstotende spray die u bij van Keeken kunt verkrijgen.De vuil en waterafstotende spray kunt u nog niet via onze webshop bestellen, maar als u ons een e-mail stuurt om de spray te bestellen voegen wij deze toe bij u bestelling.
Daarna kunt u ze bij veelvuldig dragen ongeveer een keer in de twee weken insprayen zodat de schoen goed beschermt blijft.
Is de skecher schoen niet helemaal wat u zoekt dan hebben wij uiteraard andere mogelijkheden zoal bv New balance New Balance CW997 of osaka Osaka L10040 Low Run 04 deze merken zijn te verkrijgen in dames en heren modellen.

van Keeken schoenen.

Mocht u na het lezen van alle informatie over de skechers, new Balance of osaka schoenen nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0172-612225 of u kunt een E-mail sturen naar info@vankeekenbodegraven.nl Uiteraard kunt u met al u andere vragen ook terecht bij van Keeken schoenen.
Ook hebben wij Kadobonnen, altijd leuk om te geven, ook deze kunt u bestellen middels een E-mail of per telefoon, wij zorgen er voor dat de bon leuk verpakt bij u aankomt.