Naar boven

Rohde pantoffels bij Van Keeken

Als het weer omslaat en de kaarsjes binnen weer aangaan, het is steeds vroeger donker wordt en ook een stuk koude: dan wil je toch niets liever dan lekker warm thuis zitten met je pantoffels aan?! Ik in ieder geval wel! In deze schoenenblog lees je alles over de Rohde pantoffels bij Van Keeken in de collectie.

Pantoffels bij Van Keeken

Het gehele jaar door kun je bij Van Keeken in Bodegraven terecht voor pantoffels. Natuurlijk is ons assortiment aan pantoffels in het najaar vele malen groter dan in het zomerseizoen. In het najaar bestaat onze pantoffelcollectie uit de volgende merken:

Dit zijn de betere merken pantoffels. In het assortiment van Amako zitten ook diverse modellen die je buiten kunt gebruiken. De Rohde pantoffels zijn vooral geschikt voor binnen in huis. 

Het merk Warmbatt is een Australisch merk dat gemaakt wordt van de meest mooie materialen. Ze zijn uitgevoerd met voeringen van lamsvacht waardoor ze heerlijk warm zijn én ook nog eens goed ventilerend zijn. Lamsvacht is een natuurlijk materiaal dat ervoor zorgt dat je deze pantoffels het gehele jaar door kunt dragen. Dus ook in de zomermaanden kun je prima een pantoffel met lamsvacht dragen. De voering ademt zo goed door, dat je er niet in gaat transpireren. 

Rohde pantoffels bij Van Keeken

Ieder najaar hebben wij bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven een ruim assortiment aan Rohde pantoffels. Wil je direct naar de Rohde pantoffelcollectie? Bekijk het hier. De collectie bestaat uit instappers, ook wel Rohde muilen genoemd, en dichte pantoffels. De dichte pantoffels zijn uitgewerkt met verschillende voeringen. Er zijn ook modellen met een voering van katoen en ook lamsvacht. 

Rohde pantoffels met lamsvacht:

Rohde pantoffels met een voering van katoen

Hier zijn behoorlijk wat modellen in te verkrijgen bij Van Keeken. Voor jou zet ik de meest verkochte Rohde pantoffels met katoen op een rij:

  • Rohde 2224 90 is een dichte hielpantoffel voor dames. Dit model is in verschillende kleuren verkrijgbaar. 
  • Rohde 2291 56 is een instappantoffel (open hiel) voor dames. Dit model is in verschillende kleuren verkrijgbaar. 
  • Rohde 6420 90 is een dichte hielpantoffel voor heren. Dit model is verkrijgbaar in het bruin en zwart. 
  • Rohde 2772 72 is een instappantoffel voor heren. Dit model is verkrijgbaar in het bruin en zwart. 
Kijk voor het hele assortiment aan pantoffels op onze website: vankeekenbodegraven.nl. Is er iets niet op voorraad en zou je dit wel graag bij ons willen bestellen. Laat het dan gerust weten!