Naar boven

Schoenen voor brede voeten?

Schoenen voor brede voeten? 

Bij Van Keeken schoenen in Bodegraven vind je een uitgebreide collectie aan schoenen speciaal gemaakt voor brede voeten. Veel mensen vinden het lastig om schoenen te vinden die geschikt zijn voor wat bredere voeten. Daarom heeft Van Keeken schoenen in Bodegraven merken met diverse wijdtematen in de collectie. Daardoor kun je heel goed de juiste wijdtemaat vinden voor jouw voeten en zo een goed passende schoen vinden. 

Wij werken met diverse merken samen die geschikt zijn voor brede voeten. Wij zetten ze voor jou op een rijtje. 

Vroeger waren de schoenen van de 'comfort ' merken vaak niet zo leuk vormgegevenals dat ze nu zijn. Inmiddels zijn zelfs de echte pasvormmerken modieus gemaakt. Je kunt dus nu heel goed schoenen voor brede voeten vinden die modieus zijn! 

Er zijn diverse merken die modieus zijn en daarnaast breedtematen aanhouden. Denk hierbij aan de volgende merken. 

Dit zijn merken die over het algemeen 'normaal' vallen qua breedte, maar bij een groot aantal modellen geven zei de breedtemaat aan. Als bij één van deze modellen een breedte maat H staat, dan valt hij ook een stuk breder dan gemiddeld. 

      

Hoe weet ik welke wijdtemaat ik heb?

Het is lastig te zeggen welke wijdte maat je hebt. Wel zijn er duidelijke richtlijnen voor. Maar bij ieder merk kan het net wat anders zijn. Daarom leggen wij uit hoe de wijdtematen over het algemeen uitvallen om je zo goed mogelijk op weg te helpen. 

Er zijn vier wijdtematen waar de meeste merken mee werken. 

  • Wijdte E  
  • Wijdte G  
  • Wijdte H  
  • Wijdte K  
Wil je meer weten over de wijdte maten? Lees dan onze volgende blogs ook. Hier leggen wij van alles uit over de wijdte maten! 

De beste schoenen voor brede voeten

Het is lastig te zeggen wat nu de beste schoenen zijn voor brede voeten. Wel kunnen wij je natuurlijk advies geven over welke schoenen goed bevallen in de praktijk. Wij merken dat de bovengenoemde comfortmerken erg goed passen bij brede voeten en de dragers ervan goed bevallen. Zijn je voeten ook gevoelig? Dan is het ,misschien verstandig om schoenen voor brede voeten met stretchleer uit te kiezen. Dan zijn schoenen van de merken Xsensible schoenen of Finn Comfort schoenen iets voor jou. 

Wil jij meer advies over schoenen voor brede voeten? Kom dan eens langs bij ons in de winkel. Dan kan ons deskundige team je verder helpen aan de juiste schoenen voor brede voeten. Uiteraad kun je ons ook mailen of bellen. Kijk voor onze gevens op onze website. www.vankeekenbodegraven.nl