Naar boven

Van Keeken kinderschoenen

Terug van weggeweest!

Een aantal jaar geleden hadden wij een speciale kinderschoenenwinkel in Bodegraven: Van Keeken Junior. Omdat deze winkel rendabel genoeg was, is er destijds een besluit genomen om ermee te stoppen. Maar er is een nieuw concept gemaakt: RH sport. Een sportwinkel met functionele sportschoenen en -kleding én sneakers voor jong en oud. Zo kan je toch nog steeds leuke kinderschoenen kopen van de bekendere sportmerken.

Toch bleef de vraag naar Van Keeken Kinderschoenen in Bodegraven bestaan. Daarom hebben wij het besluit gemaakt om toch weer Van Keeken kinderschoenen te verkopen, maar dan in de winkel Van Keeken schoenen Bodegraven. Wil jij direct een kijkje nemen op onze webshop bij een groot gedeelte van onze kinderschoenen collectie? Klik dan hier

Goede kinderschoenen kopen bij Van keeken

Na ruim 2 jaar geen leren kinderenschoenen verkocht te hebben zijn ze er weer. Je koopt nu gemakkelijk goede kinderschoenen bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. Naast het ruime assortiment aan sportmerken bij RH sport is het ook mogelijk om leren kinderschoenen bij Van Keeken te kopen in de winkel. Het assortiment bestaat uit de volgende merken:

  • Van Keeken Giga kinderschoenen
  • Van Keeken Bunnies kinderschoenen
  • Van Keeken Munich kinderschoenen ( Wil je meer lezen over Munich kinderschoenen? Klik dan hier verder. )
  • Van Keeken Bull Boxer kinderschoenen
  • Van Keeken Timberland kinderschoenen

Ieder merk heeft zijn eigen pasvorm en een andere kwaliteit. Zo vallen bijvoorbeeld de Giga kinderschoenen wat smaller dan de Bull Boxer kinderschoenen. 

Hoe koop je Van Keeken kinderschoenen?

Wanneer je bij ons in de winkel komt, meten wij de kindervoeten op. Zo kunnen wij exact de goede maat bepalen van de juiste kinderschoenen. Natuurlijk valt elk merk net wat anders uit, dus ook hier wordt goed naar gekeken. 

Wil je liever online Van Keeken kinderschoenen kopen? Ook dat is mogelijk! Bij elke kinderschoen staat een omschrijving waar wij zo goed mogelijk uitleg geven over de kinderschoenen. Hoe ze vallen? Waar moet je op letten? Wil je toch wat meer hulp bij het online kopen van Kinderschoenen bij Van Keeken? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je er graag doorheen. 

Een aantal meestverkochte Van Keeken kinderschoenen van dit moment.

Het nieuwe schooljaar is in volle gang en ook het weer slaat weer om. Dit betekent dat de meeste kinderen uit de zomerschoenen gegroeid zullen zijn, en toe zijn aan een paar goede kinderschoenen die tegen het slechtere weer kunnen. De best verkochte Van Keeken kinderschoenen zet ik voor jou op een rij:

Bestverkochte Van Keeken meidenschoenen

 

    

Beste verkochte Van Keeken jongensschoenen

    

Door op de afbeelding te klikken kom je direct op het gekozen model uit op onze webshop. Zo kun je gemakkelijk de best verkochte Van Keeken kinderschoenen kopen!