Naar boven

Wandelschoenen kopen in het groene hart?

Wandelschoenen kopen in het groene hart?

Van Keeken schoenen in Bodegraven bieden een ruim assortiment aan wandelschoenen van diverse merken. Wandelen is één van de snelstgroeiende sporten van dit moment. En ook nog één van de minst blessuregevoelige sporten. Je kunt wandelen wanneer jij dat wilt. Ben jij op zoek naar schoenen? Wij bezorgen in heel het Groene Hart nog dezelfde of de volgende dag bij je thuis. Ook bieden wij de mogelijk om een paar wandelschoenen bij je thuis aan te laten meten. In dit geval vragen wij wat informatie vantevoren. Dan komen wij met een bepaald assortiment jou kant op. Service aan huis dus! Uiteraard is iedereen ook in onze winkel van harte welkom om alle schoenen te bekijken en te passen. De winkel is gevestigd in Bodegraven. 

Merken wandelschoen die Van Keeken Bodegraven in de collectie heeft. 

Wij hebben diverse merken wandelschoen in ons assortiment. Zo kunnen wij in iedere prijscategorie wat aanbieden. De merken die wij in onze collectie zijn nder andere: 

Door ons ruime aanbod kunnen wij voor zowel smalle als voor brede voeten en voor elk doeleinde de juiste wandelschoen bij je aanmeten.

Wandelschoenen in Bodegraven - Reeuwijk?

Ben jij op zoek naar wandelschoenen en woon je in Bodegraven of Reeuwijk? Of in de omgeving hiervan? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Van Keeken schoenen in Bodegraven heeft één van de meest complete collecties wandelschoenen int de regio. Bij ons vind je wandelschoenen van diverse merken, zo kun je altijd slagen. Uiteraard helpt ons deskundige team je graag met het uitzoeken van de juiste wandelschoenen. Ook bieden wij de service om bij je thuis wandelschoenen aan te meten. Zo kun je gemakkelijk wandelschoenen in Bodegraven of Reeuwijk kopen. 

Wandelschoenen in Nieuwkoop kopen? 

Helaas is er op dit moment niet één winkel die in Nieuwkoop wandelschoenen aanbiedt. Daarom bieden wij bij Van Keeken dit wel aan. Onze winkel is weliswaar gevestigd in Bodegraven, maar wij bieden de thuisservice aan in Nieuwkoop. Een van onze medewerkers is rasechte Nieuwkoper die jarenlang bij De jong Sport heeft gewerkt.  Wil jij wandelschoenen in Nieuwkoop kopen? Laat het ons dan weten. We komen graag bij je thuis met een assortiment om jou de juiste schoenen aan te meten! 

* Bel of whatsapp naar: 0172-612225 of 0652598934