Naar boven

Wat zijn goede sandalen?

Wat zijn goede sandalen?

Als de temperaturen stijgen naar zomerse waarden zijn sandalen heerlijk om te dragen. Veel mensen lopen het hele zomerseizoen op sandalen. Natuurlijk zijn er heel veel soorten sandalen. Je kunt een modische sandaal vinden voor dames of heren, of juist een wandelsandaal. 

In deze blog leggen wij alles uit over de voor- enf nadelen van verschillende soorten sandalen. Van Keeken heeft de betere merken in het assortiment en op die merken gaan wat dieper in. De merken waar Van Keeken Schoenen in Bodegraven sandalen van heeft zijn:

Ieder merk staat uiteraard voor wat anders. Wij lichten per merk toe waarom dit goede of juist minder goede sandalen zijn, en voor wie. 

     

Gabor sandalen

Gabor is een heerlijk zacht en comfortabel merk dat zowel Gabor sandalen maakt, als een uitgebreide schoenencollectie. Het merk Gabor schoenen staat grant voor mode en comfort. De sandalen van Gabor zitten dan ook erg comfortabel en zijn zacht aan de voeten. Dit alles in een modieus jasje. De Gabor sandalen zijn niet geschikt om lange wandelingen mee te maken. Wanneer je dit wel wilt doen, kun je beter over gaan naar het merk Lowa. 

Durea sandalen

Het merk Durea schoenen is gespecialiseerd in wijdtematen en onderscheidt zich door een goede pasvorm. Hierdoor kun je voor iedere voet de juiste lengte- en breedtemaat vinden. De Durea sandalen zijn tegenwoordig ook nog eens modisch, zodat je er comfortabel maar wel leuk bij loopt! Wil jij dus een goed passende sandaal waar je langere stukken op kunt lopen? Of heb je lastige voeten en draag je normaal steunzolen? Dan is dit misschien wel je merk. Kijk hier voor de gehele Durea schoenencollectie. 

Finn Comfort sandalen

Het Duitse merk Finn Comfort schoenen is een zogenaamd 'pasvorm-merk' dat meestal net wat breder uitvalt dan gemiddeld. Finn Comfortwordt gemaakt met een kurken voetbed dat heerlijk comfortabel zit, maar dat ook de juiste ondersteuning biedt. Niet alleen kan in elk model Finn Comfort schoenen je eigen steunzool gedragen worden, maar in de Finn Comfort sandalen is dat ook mogelijk! Je kunt dus je comfortabele Finn Comfort sandalen dragen met je eigen steunzolen. Bij Van Keeken Schoenen in Bodegraven hebben wij een ruim assortiment aan Finn Comfort schoenen en sandalen. Je koopt ze gemakkelijk online of in de winkel in Bodegraven. 

Lowa sandalen

Het merk Lowa is één van de grootste merken in de wandelsport. Ook is het merk Lowa de hoofdsponsor van de Nijmeegse vierdaagse. Nu heeft Lowa naast het ruime aanbod aan wandelschoenen, ook Lowa sandalen gemaakt. Dit zijn heerlijk comfortabele en stevige sandalen, waar je prima een fikse wandeling mee kunt maken. De Lowa sandalen hebben een slijtvaste wandelzool met extra veel grip. Bekijk hier de gehele Lowa wandelschoenen- en sandalencollectie. 

Rieker sandalen

De meeste mensen kennen het merk Rieker wel. Rieker staat bekend om het zachte en soepele voetbed. Je trekt ze aan en loopt er eigenlijk direct meteen op weg. De leuke en modieuze modellen van het merk Rieker zitten bij de meeste mensen direct goed. Heb je een iets bredere voet, dan adivseren wij om te kijken naar de verstelbare modellen. Bij de verstelbare modellen zorgen de klittenbanden ervoor dat je meer ruimte hebt bij de kleine teen. Rieker sandalen zijn niet geschikt voor hele grote wandelingen, omdat de sandaal daarvoor net te weinig stevigheid geeft. Rieker is een echt seizoensproduct dat over het algemeen één tot twee seizoenen mee gaat. Van Keeken schoenen in Bodegraven heeft een uitgebreide Rieker collectie.

Panama Jack sandalen 

Vooral in de wintermaanden zie je Panama Jack veel in het straatbeeld met de hogere veterschoenen. Bij Van Keeken in Bodegraven vind je Panama Jack het gehele jaar door. In de zomer bestaat de Panama Jack sandalencollectie uit heel wat modische modellen met veel kleurenvariaties. De sandalen zijn geheel van leer en een deel van het voetbed is van kurk. Ze zijn comfortabel maar ook zeker leuk om te dragen. 

Teva sandalen

Teva heeft het imago dat ze niet al te modieus zijn, maar dat ze wel heerljik lopen. De modellen worden gemaakt met heerlijke wandelprofielen en een ondersteunend voetbed erin. Gelukkig worden de Teva sandalen ook steeds leuker vormgegeven. Nu kun je met een leuke sandaal een heerlijk eindje lopen. 

De beste sandalen bij Van Keeken schoenen in Bodegraven! 

Het is dus lastig te zeggen wat nou de beste sandalen zijn, omdat iedereen weer een ander doel heeft met de sandalen. Ook heeft iedereen andere voeten, waardoor het ene merk of model net wat beter passend is voor de één dan voor de ander. Wij adviseren dan ook om de sandalen goed te passen (het liefst in de winkel!) en te letten op de juiste lengte- maar ook breedtemaat. Kijk ook goed waarvoor je de sandalen wilt gaan gebruiken. Wil je een stevige wandeling maken, dan adviseren wij de merken Lowa en Teva te gebruiken. Wil je een gewoon leuk sandaaltje om jouw outfit af te maken? Kies dan voor de merken Gabor of Panama Jack. 

Wil je meer weten over de sandalen? Kom dan gerust eens langs bij ons in de winkel in Bodegraven of kijk op onze webshop. www.vankeekenbodegraven.nl