Naar boven

Herenslippers en herenmuilen

Iedereen kent het wel: mannen die je voorbij ziet komen op de herenslippers. Die instappers die er niet bepaald modieus uitzien. Maar ze zitten wel erg lekker en ze zijn is ook nog eens heel gemakkelijk: je schiet ze even aan om de tuin in te lopen of de container buiten te zetten, en zo draag je de slippers veel vaker dan je zou denken. Dus ook om even naar het dorp te gaan voor een klein boodschapje. Eeigenlijk worden ze ontzettend vaak gedragen. Nu is het wel zo, dat er diverse soorten herenslippers / -muilen gedragen worden. Zowel voor binnen als voor buiten heb je diverse merken en soorten.
Ik ga je er alles over vertellen. Ik begin met de verschillende en meest bekende merken op het gebied van heren slippers / muilen. 

Welke merken herenslippers en muilen zijn er? 

De meest bekende herenslippers en muilen waar Van Keeken mee werkt zijn de volgende merken:    


Ieder merk heeft duidelijk zijn eigen modellen en dat maakt ze uniek. Al jarenlang zijn dit de 'standaard' herenslippers die je ieder seizoen weer kunt aanschaffen. Maar welke is nou beter? De Amako slipper is volgens mij de meest comfortabele herenslipper. Natuurlijk zit er verschil in materiaal en het voetbed. Zo zijn de Amako slippers / muilen toch het meest comfortabel. De Amako slippers / muilen hebben een iets verhoogde hak, waardoor er meer drukverdeling komt bij de voeten. Dit zorgt voor minder snel vermoeiende voeten. Ook zit er in dit model net wat meer voetbed dan bij de andere slippers. Wil jij dus de beste herenslippers / muilen? Dan is wellicht het merk Amako slippers wel iets voor jou. Het meestverkochte en bekende model van het merk Amako is de Amako 520 in het bruin of zwart.

Herenslippers / muilen voor buiten

Vaak zie je dat de meeste mannen de herenslippers / muilen zowel binnen als buiten dragen. Er is wel degelijk is er een verschil tussen buiten- of binnenslippers / muilen. Zo zijn de buiten slippers voor heren gemaakt met een ander onderwerk. Hierdoor slijt een buitenslipper veel minder snel als die op harde ondergronden gebruikt wordt, bijvoorbeeld op straat. In dit geval worden de onderzolen van rubber PU gemaakt, om ze slijtvaster te maken. Ben jij op zoek naar herenslippers voor buiten? Dan adviseren wij de Helix slippers en de Amako slippers. De meestverkochte Helix slipper is de Helix 51011 in het zwart of bruin. 

Op zoek naar herenslippers / muilen voor binnen?

Zoek je de ideale binnenslipper voor heren, dan adviseer ik de Rohde slippers. Ook wel de Rohde pantoffels genoemd. De Rohde pantoffels zijn instappers of hebben een dichte hiel. Een here slipper voor binnen heeft vaal een open hiel. Dat is dan een lekkere instapper, dat je zo aanschiet. Het merk Rohde is het meestbekende pantoffelmerk. Je vindt een heel groot aanbod bij Van Keeken in het assortiment. Wil jij direct kijken naar het aanbod Rohde pantoffels? Bekijk dat dan hier

Wil je naast een paar herenslippers voor binnen of buiten ook een paar goede schoenen of zelfs wandelschoenen? Bekijk dan ook eens onze andere blogs zoals: